Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Lehti: Real Madrid on käynnistänyt neuvottelut Liverpoolin tähden kanssa

1.01.2020 - 23:00:00


Mahtavaa kautta pelaavan Liverpoolin ehdottomaan tähtikaartiin lukeutuvalla senegalilaishyökkääjä Sadio Manella riittää vientiä. Maneen on nyt vuorostaan silmänsä iskenyt Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane.

Ranskalaismedia Le10Sport väittää, että Real on jo käynnistänyt Liverpoolin kanssa neuvottelut Manen siirtymisestä tämän kauden jälkeen Espanjaan.

Mane on viiimeistellyt meneillään olevalla kaudella Poolille jo kymmenen maalia, eli yhden osuman Norwichin Teemu Pukkia enemmän. Liverpoolin egyptiläistähti Mo Salahilla on koossa sama saldo Pukin kanssa.

The Athletic-lehden jalkapalloasiantuntija Simon Hughes lukeutuu siihen kaartiin, joka nostaa Manen nykyvireessään Salahin yläpuolelle.

- Kaikki ajattelevat, että Mohamed Salah haluaa lähteä Liverpoolista ja siirtyä Real Madridiin. Mutta hänen pitää pelata paremmin ansaitakseen tuo siirto. Sado Mane on minusta tällä hetkellä pelaaja, joka ansaitsee sen.

- Mane on ollut Liverpoolin paras pelaaja tällä kaudella. Hän ei ole pelannut ainuttakaan huonoa ottelua. Voin kuvitella, että monet suurseurat, kuten Real Madrid, Barcelona ja Bayern München haluavat kaikki saada hänet riveihinsä, Hughes jatkaa.

Hughes ei pidä toisaalta lainkaan mahdottomana sitä, että Mane jatkaisi Liverpoolissa monista houkutuksista huolimatta.

- Mane tekee sen, minkä parhaakseen katsoo. Mutta hän saattaa toisaalta myös ajatella ajatella, jos Liverpool voittaa Valioliigan, että ”ok, olen jo voittanut täällä kaiken, minkä voin Liverpoolissa saavuttaa”, Hughes viittaa myös Mestarien liigan tittelin puoleen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!