NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kolmas miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi Haminassa

14.4.2016 - 15:42:12

Hamina saa kunnian isännöidä jo kolmannen kerran peräkkäin miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelua. Sarjan parhaat pelaajat kokoontuvat ympärikaupunkiin perjantaina 10.6., samana viikonloppuna suositun Haminan yöt –tapahtuman kanssa. Idän tusinan valitsee Jari Karjanlahti Kuopiosta ja Lännen parhaat kokoaa yhteen Kari Haapakoski Ylivieskasta.

Arvo-ottelun järjestäminen on Haminan Palloilijoille kunnia-asia.

– Seuraan luotetaan Pesäpalloliitossa tapahtumanjärjestäjänä, kun Ykköspesiksen Itä-Länsi pelataan jo kolmannen kerran peräjälkeen Haminassa. Erityisen suuri kiitos kuuluu Haminan kaupungille, joka on mukana tapahtumassa pääyhteistyökumppanina. Pelaajat viihtyvät ja ovat ottaneet tapahtuman omakseen, mikä tietänee viihdyttävää peliä odotusten mukaan nelinumeroiselle määrälle yleisöä, kiittelee Haminan Palloilijoiden kehittämis- ja valmennuspäällikkö Marko Hovi Pesäpalloliiton tiedotteessa.

– Kun järjestelyt toimivat, pelaajat viihtyvät ja yleisö saa nauttia laadukkaasta urheiluviihteestä. Ykköspesiksen Itä-Länsi tuo sopivan lisämausteen runkosarjaan. Parhaat pelaajat saavat hienon kunnianosoituksen ja pääsevät esittämään parasta osaamistaan. Innostava arvo-ottelutapahtuma on tärkeä sarjan profiilin kannalta, Juha Tikkanen Pesäpalloliitosta säestää.

Idän valitsija Jari Karjanlahti on eri puolilla Suomea toiminut pitkän linjan pesäpallovaikuttaja, joka voitti pelaajaurallaan kaksi Suomen mestaruutta Seinäjoen Maila-Jussien paidassa ja pelasi neljä Itä-Länsi-ottelua. Pelinjohtajana Karjanlahti on ansioitunut sekä miesten että naisten Superpesiksessä.

Lännen valitsija Kari Haapakoski on ollut monessa mukana pesäpallon parissa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kasvattajaseuransa Ylivieskan Kuulan lisäksi Haapakoski voitti Suomen Cupin pelaajaurallaan Haapajärven Kiilojen ja Oulun Lipon joukkueissa. Haapakosken poika Sami on Superpesiksen kaikkien aikojen etenijäkuningas.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!