NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Emmanuel Ubilla ja Ville Puotila Tapiolan Hongan riveihin

14.8.2014 - 22:53:41


Korisliigaa pelaava Tapiolan Honka on kiinnittänyt ensimmäisen vahvistuksensa, kun amerikkalaistakamies Emmanuel Ubilla, 28, pukee ensi kaudella ylleen valkovihreän peliasun. Lisäksi Honka-kasvatti Ville Puotila, 21, palaa Tapiolaan pelattuaan viime kauden Divari A:ta JKS:n riveissä.

188-senttinen Farleigh Dickinson yliopiston kasvatti on pelannut ammatikseen Euroopassa kaudesta 2010/2011 lähtien. Tðekin pääsarjassa vietettyjen kausien jälkeen Ubilla siirtyi viime kaudeksi Hollannin liigaan Den Helderin riveihin.

Hollannin liigassa Ubillan nappasi vyölleen Hollannin liigan syöttökuninkuus 5,7 syötön keskiarvolla. Pisteitä hän teki 12,1 ottelua kohden.

- Ubilla on kokenut pelintekijä, joka saa joukkuetoverit näyttämään hyvältä. Hän on erinomainen palloskriinipelaaja, jolla on monipuolinen syöttövalikoima ja kuku levittää kenttää heittotaidollaan, päävalmentaja Tuomas Iisalo kertoo.

Puotila teki järvenpääläisille viime kaudella 7,0 pistettä ja 3,8 syötön keskiarvot. 182-senttinen Puotila pelasi viimeksi Hongassa Korisliiga-nousuun päättyneellä kaudella 2012/2013.

- Viime kaudella Ville sai paljon vastuuta Divari A:ssa, joten arvostan hänen päätöstään valita suuremmat haasteet ja harjoitusmäärät. Pelillisesti Ville tuo joukkueen käyttöön pelinrakentaja- ja syöttötaitonsa, jotka korostuvat jatkuvasti enemmän nykykoripallossa, Iisalo kertoo.

Honka on myös tehnyt jatkosopimuksen 18-vuotiaan Ville Wuorenjuuren kanssa. Hongalla on ennestään pelaajasopimukset ensi kaudesta Villematti Kopion, Anton Odabasin, Joni Herralan, Tero Laitisen, Okko Järven ja Henri Niemistön kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10