NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Williams vahvisti George Russellin kuljettajapestin: "Unelmien täyttymys!"

12.10.2018 - 13:23:35


F1-talli Williams on vahvistanut brittikuski George Russellin kuljettajasopimuksen tänään perjantaina. Russel siirtyy F2-sarjasta Williamsin puikkoihin ensi kaudesta lähtien ja sopimus on "monivuotinen".

20-vuotias Russell on ollut jo tällä kaudella Mercedeksen testikuljettaja ja varakuski. Russell on myös vahvasti kiinni F2-sarjan mestaruudessa, joka ratkeaa ensi kuussa Abu Dhabissa. Russell on myös hallitseva GP3-sarjan mestari.

- On hurjan iso kunnia saada olla osa Williamsin pitkää perinnettä ja jatkumoa, Russell kertoi uuden tallinsa esittelyvideolla.

- Haluan kiittää Claire Williamsia ja jokaista tallissa heidän uskostaan minuun ja tästä päätöksestä. Kiitän myös Toto Wolffia heidän tuestaan F2-sarjassa ja GP3-mestaruuskautena.

- En malta odottaa, että pääsen aloittamaan työt Groven tehtaalla ja päästä aloittamaan kausi Melbournessa ensi vuonna, nuori kuljettaja intoili.

- Hän on arvostettu kuljettaja varikolla ja olemme tarkkailleet häntä jo pitkään. Olemme erittäin innoissamme päästessämme työskentelemään Russellin kanssa, Claire Williams kertoi.

Tallin toinen kuljettajan paikka ensi vuodeksi on vielä täyttämättä, mutta sen odotetaan varikkohuhuissa olevan Sergei Sirotkin. Muiden tallien paitsi Force Indian kuljettajat on jo julkaistu, paitsi myös Toro Rosson toinen kilpakuskin pesti on vielä auki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!