Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Historian ensimmäinen Solvalla Swimrun päätökseen

4.10.2014 - 17:07:23

Tänään lauantaina aamupäivällä järjestetty Solvalla Swimrun saatiin päätökseen iltapäivällä Nuuksiossa.

Kilpailussa kilpailtiin kolmessa sarjassa naisten, miesten sekä sekajoukkuesarjoissa.

Naisten sarjan voittajaksi selviytyi nuoret siskokset Henrika ja Erika Parviainen ajalla 4.38,18. Miesten sarjan voitti kokeneet kestävyysurheilijat Janne Blomqvist ja Jani Puhakka ajalla 4.31,05.

Sekajoukkuesarjan voiton ottii ajalla 5.19,00 Erica Gröhn ja Taavi Mattila. Viimeinen pari saatiin maalin ajalla 6.19,46.

- Kilpailu tai reitti oli paljon vaativampi kuin Ruotsissa vastaavat ja maisemat aivan mahtavat. Järjestelyt huippuluokkaa ja kiitos järjestäjille, jotka tekivät sen ensimmäisen kerran. Mäet olivat tosi haasteelliset, jotka aiheuttivat hieman kramppeja jalkoihin. Uinti sujui tosi hyvin, kun vesi ei ollut niin kylmää. Hieno kilpailu oli ja ennen kaikkea hauskaa, kommentoi miesten kilpailun voittaja Janne Blomqvist.

Kilpailijat kiittivät erittäin monipuolista rataa, joka sisälsi noin 4 kilometriä uintia ja 26 kilometriä juoksua Nuuksion maisemissa.

Kilpailuun osallistui kaiken kaikkiaan 16 paria. Kilpailun järjesti Solvallan Urheiluopisto, järjestäjiä oli yhteensä noin 30 henkilöä


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!