palkki

Kiekko-Vantaa kiinnitti entisen Liiga-puolustajan toimitusjohtajakseen

2.10.2023 - 14:00:00

uutiskuva

Mestis-seura Kiekko-Vantaata pyörittävä Kiekko-Vantaa Hockey Oy tiedotti maanantaina uudesta toimitusjohtajastaan Erik Autiosta, joka aloittaa tehtävässään 13.10.2023 alkaen.

Mestis-seura Kiekko-Vantaan uusi toimitusjohtaja Erik Autio tuo seuran tiedotteen mukaan mukanaan vahvan urheilu- ja johtamistaustan, joka entisestään vankistaa Kiekko-Vantaan tavoitetta pelata Liigaa vuoteen 2030 mennessä.

Autio on pelannut Liigassa SaiPassa, Ilveksessä, Pelicansissa ja KooKoossa, Mestiksessä Kiekko-Espoossa, Pohjois-Amerikan NCAA:ssa Penn Staten yliopistossa ja Suomen nuorten maajoukkueissa.

Suoritettuaan liikuntatieteiden kandidaatin tutkinnon Penn State Universityssä, Autio on jatkanut opintojaan Aalto-Yliopistossa, jossa hän on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon ihmisten johtamisessa ja yritysten kehittämisessä.

Tällä hetkellä Autio toimii Tunturi Oy:n markkinointi- ja brändipäällikkönä, jossa hänellä on vastuullaan Pohjoismaiden markkinoinnin kehittäminen. Aution laaja osaaminen tuo tiedotteen mukaan arvokkaita uusia näkökulmia Kiekko-Vantaalle.

Aution vahva urheilutausta sekä markkinoinnin laaja ymmärrys ja osaaminen luovat pohjan seuraavalle kehitysvaiheelle osana Kiekko-Vantaan kasvutarinaa.

- Olen äärimmäisen innoissani liittymisestä Kiekko-Vantaan tiimiin ja haluan olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä tätä arvostettua seuraa.

- Entisenä ammattilaispelaajana ymmärrän jääkiekon ainutlaatuiset haasteet niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Sitoudun työskentelemään tiiviisti joukkueen, fanien ja yhteisömme kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, Autio kertoo.

Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaan tiedotti syyskuussa omistuksen vaihtumisesta. Kiekko-Vantaan suurin omistaja Stanley Cup -voittaja Antti Niemi odottaa innolla uuden toimitusjohtajan saapumista seuraan.

- Saamme Erikistä Kiekko-Vantaan näköisen toimitusjohtajan, jolla on suuri intohimo ja palo kehittää vantaalaista jääkiekkoa uudelle tasolle. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä edistämään tavoitettamme olla Liigassa vuoteen 2030 mennessä, Niemi kommentoi.

Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n uusi puheenjohtaja Anssi Aura on mielissään uuden toimitusjohtajan rekrytoinnista.

- Olemme valmistelleet tätä rekrytointia pitkään ja huolellisesti, osana omistusjärjestelyitä. Tämä on keskeinen osa kasvutarinamme luomista. Erik on oikea henkilö tähän tärkeään tehtävään. Hän täydentää osaamisellaan ja persoonallaan erinomaisesti Kiekko-Vantaan yhteisöä.

Aura kehuu Aution ominaisuuksia.

- Arvostamme Erikissä muun muassa hänen tuomaansa ulottuvuutta toimia kansainvälisillä kentillä. Hän on toiminut useita vuosia ulkomailla sekä urheilun että liike-elämän saralla. Hänelle onkin luontevaa tarkastella myös Suomen ulkopuolisia pelaajamarkkinoita ja toimia monikansallisten yhtiöiden kanssa yhteistyössä.

- Tämä on tärkeää, sillä Vantaalla on suhteellisen suuri määrä näitä yhtiötä. Yhteistyömme yritysten ja yhteisöjen kanssa auttaa meitä kehittämään, yhdessä vantaalaisten kasvattajaseurojen kanssa, lapsille ja nuorille laadukkaammat olosuhteet jääkiekon parissa.

Lue myös: Lahden Pelicans tiedotti kovasta vahvistuksesta


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 


uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 


uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset