Tappara-valmentaja suri tyhjää Nordista - "Nyt IFK teki kuusi minuuttia ennen loppua voittomaalin ja..."

14.01.2022 - 21:30:00


Jääkiekon SM-liigassa pelattiin perjantaina todellinen klasikko, kun HIFK ja Tappara iskivät yhteen Nordiksella.

HIFK voitti värikkään ja laadukkaan ottelun lopulta 4-3.

- Kova pelihän se oli. Rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin sanoa, että eihän tuo lähtö ollut meidän käsikirjoituksen mukainen. Vuoron perään tuli ylivoimahyökkäyksiä. Jos positiivista hakee, niin pystyimme aina kuittaamaan IFK:n etumatkan kiinni, virkaa tekevä Tappara-luotsi Tuomas Tuokkola aloitti.

- Jos kokonaisuutena peliä miettii, niin oli kyllä kova vääntö. Vaikka jouduimme tyhjässä hallissa pelaamaan, niin molemmat joukkueet lähtivät haastamaan toisiaan hyvin kiivaasti. Toiseen erään peli sitten vähän molemmilla rahoittui. Me saatiin paikkamme ja IFK sai paikkansa ja lopulta sitten yhdestä pitkästä väännöstä IFK sai maalin ja voitti tämän maalin pelin, Tuokkola jatkoi.

Tapparan piti saapua Helsinkiin alkuperäisen suunnitelman mukaan vasta viikon päästä, mutta korona heitti Kirvesrinnat Stadiin jo nyt.

- Kahden päivän retki tehtiin ja tästä ei tullut voittoa, mutta ei tähän kokonaisuutena voi kovin pettynyt olla, Tuokkola summasi Lappeenranta-Helsinki-reissun.

SM-liigapelaajat ovat jo ehtineet tottua pelaamaan tyhjille katsomoille. Siihen tottumisessa ei ole mitään hyvää, mutta Tuokkola on laittanut merkille, että pelin taso on noussut, mitä kauemmin pelaajat ovat joutuneet pelaamaan tyhjille katsomoille.

- Kyllä tuolla oli tänään kaksi joukkuetta, jotka laittoivat 110 prosenttia likoon ja olivat valmiita kamppailemaan voitosta.

Tuokkola suri tyhjää Nordista. Hän kaipasi katsojia paikalle, vaikka tällä kertaa se olisikin ollut kotiyleisö, joka olisi villisti juhlinut.

- Kyllähän se latistaa tätä, en mä sitä sano. Jos vanhat merkit olisivat pitäneet paikkaansa, niin täälläkin olisi ollut täysi tupa IFK:n ja Tapparan välisessä perjantai-illan hegemoniassa. Nyt IFK teki voittomaalin kuusi minuuttia ennen loppua ja varmaan vähän erilainen meininki olisi ollut, jos olisi ollut yleisöä.

Teksti: Ville Hirvonen

Lue myös:   HIFK pystyi palaamaan SM-liigan kärkeen ilman Ville Peltostakin - "Tässä oli vähän kaikkea"


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48