NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sievi FS vei jälleen futsalin SM-kultaa

7.5.2017 - 16:31:22


Sievi FS on kolmannen peräkkäisen kerran futsalin Suomen mestari. Uskomattoman tasainen finaalisarja eteni ratkaisevaan viidenteen otteluun, jonka vierasjoukkue Kampuksen Dynamo hävisi lukemin 2–1 (1–0).

Ottelusarjan ensimmäisessä neljässä ottelussa nähtiin vain vierasvoittoja. Perjantaisessa neljännessä finaalissa KaDy oli kotonaan kahteen otteeseen niskan päällä ja lähellä napata mestaruuden, mutta Sievi vei ottelun Nikola Ercegin johdolla pilkkukisaan ja sen kautta viidenteen kohtaamiseen.

Ylivieskassa pelatussa ratkaisuottelussa SiFu meni jälleen kerran nopeaan johtoon. Pohjalaiset myllyttivät alkujaksolla intensiivisesti, ja pelin käsikirjoitus olisi voinut olla sama kuin aiemminkin: mikäli KaDy onnistuisi tasoituksessa, sillä olisi käsissään kaikki mahdollisuudet väsyttää pienemmällä ringillä ja ilman avainpelaaja Ercegiä pelaava isäntäjoukkue.

KaDyn Sergei Korsunov upottikin toisen puoliskon alkuminuuteilla pallon sivurajakuviosta huikean pelin pelanneen Miika Toivolan taakse. Aloite oli pitkään KaDylla, mutta lopulta Sievin Jarmo Junno osui komealla vapaapotkulla yläkulmaan ja vei isännät jälleen johtoon.

Muun muassa Jani Korpelalla ja Santi Sardalla oli tilaisuudet tasoittaa peli uudelleen, mutta vaikka Dynamo pyöritti pitkään peliä lentävällä maalivahdilla, Miika Toivolaa ei enää saatu ohitettua. Sievin kolmas kulta oli varmistunut; KaDylle jäi käteen seuran neljäs Futsal-Liigan hopea.

Lähde: KaDyn tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vili Sopanen jatkaa Lukossa

25.4.2019 15:42:47