NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisvalmentajan kausi päättyi Venäjällä - "Todella kova paikka hävitä ratkaisupeli"

27.4.2017 - 12:13:14


Venäjän lentopallon Superliigassa suomalaisen Tuomas Sammelvuon valmentama Kuzbass Kemerovo ei selviytynyt toukokuussa pelattavaan kuuden joukkueen lopputurnaukseen. Ratkaisevassa pudotuspelissä Gazprom-Ugra Surgut haki Kemerovosta puhtaan 3-0 (21-25, 12-25, 21-25) -voiton päättäen samalla Kemerovon kauden.

- Oli todella kova paikka hävitä ratkaisupeli kotona heikolla esityksellä. Surgut voitti meidät syöttö- vastaanotossa ja etenkin hyökkäyspelissä. Me emme saaneet hommaa käyntiin millään, kun Surgut pelasi loistavasti. Eväät yksinkertaisesti loppuivat, Sammelvuo summasi kauden päätöspelin.

- Herää isoja kysymyksiä: miksi tässä paikassa? Miten me valmistauduimme? Mitä olisi pitänyt tehdä toisin? Kun oli painetta ja piti voittaa, niin pelistä katosi rentous, päättäväisyys ja osin myös pelisuunnitelma. Tämä oli iso oppitunti, joka pitää osata hyödyntää, jotta voimme kehittyä, Suomen maajoukkueen päävalmentaja pohti.

Libero Lauri Kerminen pelasi Kemerovon riveissä jo toisen kautensa, hakkuri Lelu Ojansivun puolestaan siirtyi joukkueeseen helmikuussa. Suomalaiskolmikon kausi jatkuu maajoukkueessa, joka valmistautuu Tshekissä pelattavaan MM-karsintaturnaukseen.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!