FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kesäkuun 1. on suuri päivämäärä: urheilutilat auki, urheilukilpailut ja -sarjat voivat alkaa

4.5.2020 - 23:27:03


Suomalainen urheilu sai maanantaina lupaavia uutisia: urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1. kesäkuuta alkaen erityisjärjestelyin.

Hallitus kertoi linjauksesta maanantaina. Julkisia sisätiloja avataan hallitusti ja asteittain kesäkuun alussa. Tiloihin kuuluvat muun muassa uimahallit ja muut urheilutilat.

Kokoontumisien rajoittamista 50 henkilöön sovelletaan urheilutapahtumissakin, mutta erityisjärjestelyin tapahtumat ovat mahdollisia. Suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen on hallituksen linjauksella kielletty heinäkuun loppuun asti.

Esimerkiksi jalkapallon Veikkausliigan avaus on viivästynyt koronaviruskriisin vuoksi. Palloliiton urheilutoiminnan johtaja Hannu Tihinen lupailee uusia jalkapallolinjauksia tiistaiksi.

- Käymme läpi koko ohjeistuksen vielä yksityiskohtaisesti ja pyrimme saamaan mahdollisimman täsmälliset vastaukset muutamaan avoimeen kysymykseen, jotta voimme antaa seuroille selkeää tietoa toiminnasta tämänhetkisessä tilanteessa, Tihinen kommentoi.

Lähteet: Valtioneuvosto, Palloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!