VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n uutispommi: Tony Salmelainen lopettaa

6.11.2013 - 15:09:08HIFK:hon täksi kaudeksi palannut hyökkääjä Tony Salmelainen joutuu lopettamaan pelaajauransa. Salmelaisen niskavamma ei ole parantunut ja jääkiekkoilijan ammatin jatkaminen ei ole mahdollista.

- Sain harjoitella ja pelata hyvässä valmennuksessa erinomaisen joukkueen kanssa, mutta valitettavasti loukkaantumiseni jälkeiset oireet ovat sellaisia, että en pysty enää pelaamaan ja auttamaan joukkuetta kaukalossa ja täten olen pakotettu tekemään tämän päätöksen. Haluan kiittää IFK:n joukkuetta, valmentajia, urheilujohtaja Tom Nybondasta ja kaikkia IFK:laisia siitä tuesta, jota olen syksyn aikana saanut, Salmelainen sanoo.

Salmelainen loisti HIFK:ssa kaudella 2005-06. Hänet valittiin myös kauden parhaaksi pelaajaksi. SM-liigassa hän edusti myös Ilvestä.

NHL:ssä Salmelainen pelasi yhteensä 70 ottelua Edmontonissa ja Chicagossa. Venäjällä hän pelasi Lokomotiv Yaroslavlissa ennen siirtymistään Sveitsiin Servette-Geneveen, jota edusti 2009-13.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:ssä nähtiin pelaajakauppa

21.11.2019 18:26:12