FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Räikkönen ja Lotus ilmiriidassa?

23.9.2013 - 11:55:22Kimi Räikkönen sai valtavasti kehuja Lotukselta ajettuaan kolmanneksi Singaporen GP:ssä selkävaivoistaan huolimatta. Kulissien takana kuitenkin kuohuu. Lotuksen johto on raivostunut Räikkösen paljastuksesta palkanmaksunsa myöhästymisestä ja Auto Motor und Sportin tietojen mukaan Räikkönen kommunikoisi pomojensa kanssa enää tekstiviestitse.

- Pidän Kimistä. Hän on loistava kuljettaja, mutta jos hän on menossa vain Ferrarille syömään pastaa, voi Ferrari vastata kysymyksiin. Se ei ole meidän tehtävämme, vastasi Lotuksen pääomistajan Genii Capital-yhtiön johtaja Gerard Lopez Marca-lehden uteluihin väleistään Räikköseen.

Auto Motor und Sportin mukaan Lotus ei olisi maksanut palkkojaan kymmenille insinööreilleen. Lopez tyrmäsi väitteet ja ilmoitti tallin toiminnan olevan täysin ennallaan. Hän muistutti Lotuksen palkanneen teknisen tiiminsä johtoon Nicolas Hennelin Ferrarilta.

- Olemme osoittaneet Kimille olevamme vakavissamme. Annoimme hänelle hyvän auton ja hyvän ympäristön. Talli ja hän itse eivät olisi ansainneet sellaisia kommentteja, Lopez ilmoitti.

Räikkönen on ilmoittanut ajavansa kauden loppuun ajamisen ilosta, vaikka palkkoja ei olekaan maksettu.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!