palkki

Yksi tilanne muutti kaiken - PSG aiheutti Barcelonalle valtavan pettymyksen, Atletico Madrid petti taas

16.04.2024 - 23:52:00

uutiskuva

Jalkapallon Mestareiden liigan puolivälierät jatkuivat tiistaina ja vuorossa oli toiset ja ratkaisevat osaottelut.

PSG lähti vaikeasta asemasta toiseen osaotteluun Kataloniaan, sillä Barcelona oli voittanut ensimmäisen osan Pariisissa maalein 3-2.

PSG hallitsi ottelun alkua selvästi, mutta Barcelona näytti ottavan jo pelin 12. minuutilla vankan otteen välieräpaikasta. Vasta 16-vuotias superlupaus Lamine Yamal piti PSG:n puolustusta pilkkanaan ja vapautti Raphinhan maalintekoon.

Koko ottelupari kääntyi kuitenkin täysin 29. minuutilla, kun Barcelonan Ronald Araujo tarttui PSG:n Bradley Barcolaa olkapäästä ja erotuomari antoi Araujolle tilanteesta punaisen kortin. Rike oli selkeä, vaikka toki Barcola hieman korostikin kontaktia.

Tämä tapahtuma käänsi koko ottelun ja käänsi sen lopulta niin, että Barcelona putosi jatkosta. Ousmane Dembele tasoitti jo avausjakson lopulla ja toisella jaksolla Barcelonan korttitalo sortui lopullisesti.

Vitinha vei PSG:n heti toisen jakson alussa johtoon ja nosti PSG:n tasalukemiin yhteismaaleissa ja Kylian Mbappe viimeisteli hetkeä myöhemmin rankkarista 3-1-osuman ja vei samalla PSG:n otteluparissa 5-4-johtoon.

Blaugrana ei pystynyt enää tästä nousemaan ja PSG sai pelailla loppuajan aika rauhassa ja virheitä välttäen. Mbappe kävi vielä niittaamassa ottelun lopussa loppunumeroiksi 4-1.

Barcelonan hermot olivat toisella jaksolla kireällä ja myös päävalmentaja Xavi sai punaisen kortin. Hänen viimeinen kautensa Barcelonan on päävalmentajan on päättymässä isoon pettymykseen, sillä myös La Ligan mestaruus on seuralta karkaamassa.

PSG ei ole vielä koskaan voittanut Mestareiden liigaa valtavista satsauksistaan huolimatta, mutta tänä keväänä siihen on taas uusi mahdollisuus.

Myös toisessa puolivälieräparissa nähtiin merkittävä ja niin atleticomainen käänne. Atletico Madrid oli voittanut ensimmäisen osan Borussia Dortmundia vastaan 2-1, mutta hävisi vieraissa toisen osaottelun Dortmundille maalein 4-2 ja putosi jatkosta.

Huomenna keskiviikkona Bayern München kohtaa toista kertaa Arsenalin ja Manchester City ja Real Madrid ottavat toisen kerran yhteen. Bayernin ja Arsenalin ensimmäinen osaottelu päättyi 2-2-tasapeliin ja Cityn ja Realin ottelu päättyi 3-3-lukemiin. Molemmissa pareissa on siis vielä kaikki auki.

Mestareiden liigan puolivälierät, 2. osaottelut:
Barcelona-PSG 1-4
PSG jatkoon yhteismaalein 6-4.

Dortmund-Atletico Madrid 4-2
Dortmund jatkoon yhteismaalein 5-4.

Teksti: Ville Hirvonen

Lue myös: Menettääkö Red Bull asemansa F1-sarjassa? Pomolta masentava lausunto


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Joko vihdoin, Valtteri Bottas?

20.07.2024 19:22:45
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Valtteri Bottakselta loistava veto

20.07.2024 17:22:04

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Tuukka Taposelle ikävä takaisku

20.07.2024 14:56:32
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset