NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VPS sai paluumuuttajan

5.11.2010 - 15:47:13

Veikkausliigassa pelaava Vaasan Palloseura tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä pitkän sopimuksen maalivahti Janne Henrikssonin kanssa. Henriksson palaa VPS:n riveihin muutaman vuoden tauon jälkeen.

- Hän perustelee itse itsensä tekemisellään. Olen ollut hänen palveluksistaan kiinnostunut jo vuosia niissä organisaatioissa, joissa olen ollut itse töissä. Nyt se onneksi onnistui. En halua asettaa miehelle kohtuuttomia paineita, mutta hänen kohdallaan tiedetään mitä saadaan. On erittäin mukavaa istua tässä, kun pystyy luottamaan ensi kauteen näiltä osin, kertoo VPS:n valmentaja Tommi Pikkarainen.

Henriksson on aiemmin pelannut Suomessa VPS:n lisäksi KooTeePeessä, TP-47:ssä ja FC Hongassa.

- Olemme keskutelleet Pikkaraisen kanssa paljon, ja tietysti päätöstä on edesauttanut myös minulle tuttu paikka. Seura on tilanteessa, jossa voidaan olla luottavaisia. Meillä on varmasti keväällä iskukykyinen joukkue. Fiilikset ovat oikeastaan vain positiivisia. Varmasti hyvä lähtökohta on, että valmentajalta löytyy luottoa. Sitten on vain minun tehtäväni todistaa itseni sen arvoiseksi, Henriksson kertoo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sudenpennuille makea revanssi

23.6.2019 22:01:24