Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Sauberin venäläisteini uhastaan: Naiskuski vain markkinointikikka

25.06.2014 - 14:01:41


Sauber-talli pelastui viime vuonna konkurssilta, kun talli sitoutui tekemään sopimuksen 18-vuotiaan venäläisajajan Sergei Sirotkinin kanssa. Tällä kaudella Sirotkin ei päässyt kisaamaan kuitenkaan Sauberilla, vaan hakee vauhtia World Series -formulasarjasta.

Sirotkin itse F1news.ru:n haastattelussa keskittyvänsä menestymiseen World Series -sarjassa. Hän myös vakuuttelee olevansa jatkuvasti yhteydessä Sauberiin. Tilanne ei ole muuttunut.

- On mahdollista, että ajan Sotshin F1-kisan perjantaiharjoituksissa Sauberia, mutta tilanne on avoin. Markkinoinnin kannalta Sotshi olisi luonnollinen paikka debyytilleni kisaviikonloppuna, mutta en pysty sanomaan, tapahtuuko se Sotshissa vai jossain muualla, Sirotkin ilmoittaa.

Sirotkinin aseman Sauberilla on väitetty ajautuneen vaakalaudalle. Ukrainan kriisi ja Venäjän saamat talouspakotteet vaikuttavat hänen tilanteeseensa. Lisäksi Sauber on kiinnostunut naiskuljettaja Simona de Silvestron ajattamisesta. De Silvestro testaa tänä vuonna Sauberin vanhaa kalustoa useampaan otteeseen.

- Sauberin kolmoskuljettaja on Giedo van der Garde. Sitten on testiajaja de Silvestro, jota yritetään auttaa F1:n vaatimalle tasolle. Mielestäni siinä jutussa on kyse on markkinointitempusta, eikä minun tarvitse olla siitä huolissani, Sirotkin vähättelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!