Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tämän pelaajan loistokkuus vetää Chelsean päävalmentajan lähes sanattomaksi: ”On vaikea uskoa, kuinka hyvä hän todellakin on!”

20.09.2021 - 9:59:00


Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel myöntää olevansa kerrankin sanaton. Sanattomaksi saksalaisvalmentajan vetää hänen joukkueensa ranskalainen keskikenttätähti N’Golo Kante.

Chelsea otti Valioliigan sunnuntain kierroksella tyylipuhtaan 3-0 -voiton Tottenhamista. Tuchel veti puoliajalla Mason Mountin vaihtoon ja komensi Kanten kentälle.

Kante kiitti komeasti viimeistelemällä 2-0 -maalin ottelun 57. minuutilla. Se oli kirsikka kakun päälle todella vakuuttavassa esityksessä. Raataja oli taas elementissään kaikilla osa-alueilla.

- Huippupelaaja. Jos sinulla on N’Golo, niin sinulla on jotain sellaista, jonka kaikki haluavat. Sinulla on Kantessa kaikki mitä keskikenttäpelaajalta tarvitaan: työmoraali, intensiteetti, pallojen voitot, kuljetukset syötöt ja jopa maalit, Tuchel suitsutti Kantea ottelun lehdistötilaisuudessa.

- Näen tämän joka päivä harjoituksissa. Ja on vaikeaa uskoa, kuinka hyvä hän todellakin on. Hän on ainutlaatuinen kaveri. Minulla ei ole enää sanoja. N’Golo is N’Golo, hän on fantastinen!, Tuchel jatkoi haltioissaan.

Chelsea muodostaa Liverpoolin ja Manchester Unitedin kanssa Valioliigan kärkikolmikon viiden ottelukierroksen jälkeen. Kaikilla on koossa neljä voittoa ja tasapeli. Chelsealla ja Liverpoolilla on lisäksi täsmälleen sama maaliero, eli 12-1. ManU:n vastaava kirjataan lukemin 13-4.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!