Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seurapomo uskoo: Messi jää Barcelonaan

14.7.2020 - 14:33:42


Barcelonan supertähti Lionel Messi on mediatietojen mukaan paljastanut miettivänsä joukkueen vaihtoa ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa päättyy katalonialaisseuran kanssa.

Messi laittoi jatkosopimusneuvottelut Barcan kanssa jäihin, sillä hän ei ole tyytyväinen seuran johtoportaaseen. Barcan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu uskoo kuitenkin, että argentiinalaiskonkari jää seuraan.

- Olemme puhuneet ja jatkamme vuoropuhelua, Bartomeu sanoi TV3-kanavan haastattelussa.

- Hän haluaa päättää uransa täällä. En epäile yhtään, etteikö hän pysyisi täällä, seurapomo painotti.

Bartomeu kertoi myös, ettei Barcelona aio hankkia PSG-tähti Neymaria, joka olisi halukas palaamaan Camp Noulle. Neymarin sijaan seura on hankkimassa Lautaro Martinezin Inter Milanista. Cadena SER -radiokanava kertoi maanantaina, että Barca ja Inter ovat jo päässeet sopuun siirrosta. Barcelonan täytyy enää vain myydä pelaajiaan rahoittaakseen 70 miljoonan euron kaupan.

SPORT-lehden mukaan Barcelona kaupittelee ainakin Samuel Umtitia, jonka perässä on lehden mukaan useampi Serie A -seura Napolista ja AS Romasta lähtien. Umtitin lisäksi lähtijöihin saattaa lukeutua Ousmane Dembele, joka on yhdistetty huhuissa Manchester Unitediin. Mundo Deportivo -lehti sanoo kuitenkin, ettei Dembele halua lähteä Barcelonasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!