NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Paul Pogba muni jälleen jo kiusallisen tutussa paikassa - Manchester United pettyi vieraskentällä

19.8.2019 - 23:51:24


Manchester Unitedin oli tyytyminen 1-1-tasapeliin Wolverhamptonin kanssa jalkapallon Valioliiga-kierroksen päätösottelussa maanantaina.

Vielä avausjakson jälkeen näytti hyvältä ManU:n kannalta.

Avauspuoliaika oli odotetusti vierasjoukkue ManU:n hallintaa ja se piti palloa 69 prosenttisesti hallussaan.

ManU onnistui maalinteossa kuitenkin vain kerran. Pelin 27. minuutilla Marcus Rashford vapautti tarkalla syötöllään ManU:n ranskalaistähti Anthony Martialin irti ja Martial nosti pallon vastustamattomasti verkkoon.

Maali oli ManU:n ranskalaistähdelle jo toinen tällä kaudella, sillä hän onnistui maalinteossa myös avauskierroksella Chelseaa vastaan.

Toisella jaksolla Wolves nousi tasoihin. Pelin 55. minuutilla Ruben Neves sai pallon boksin ulkopuolelle kulmapotkun jälkitilanteesta ja laukoi pallon upeasti riman kautta verkkoon. Kyseessä oli eittämättä kauden komein maali tämän kauden Valioliigassa.

ManU:n suuri mahdollisuus voittomaalin tekemiseen tuli 68. minuutilla, kun Paul Pogba pääsi kokeilemaan rangaistuspotkusta. Rui Patricio venytti kuitenkin upean torjunnan ja näin ManU:n johtomaali jäi syntymättä. Pogba on laukonut nyt tämä ja viime kausi mukaan lukien jo 11 pilkkua, mutta epäonnistunut peräti jo neljä kertaa 11 metristä. ManU:n Marcus Rashford ei ole vielä koskaan epäonnistunut pilkusta, mutta jostain syystä häntä ei laitettu laukomaan.

Manchester United on kahden kierroksen jälkeen nyt neljäntenä Valioliigassa neljällä sarjapisteellään. Wolves on kerännyt nyt kaksi tasapelipistettä ja on sijalla 13 Valioliigassa.

Ottelu oli maanantai-illan ainoa Valioliigassa ja päätti samalla toisen pelikierroksen.

Valioliigan kolmas kierros alkaa Aston Villan ja Evertonin välisellä kamppailulla ensi perjantaina.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!