NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK:n pelaaja lähtee haastamaan todellisia maailmantähtiä FIFA 20-pelissä

10.4.2020 - 09:12:30


Electronic Arts ja kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa aloittavat yhteistyössä 15.-19. huhtikuuta ennenäkemättömän laajan Stay and Play -Fifa turnauksen. EA lahjoittaa samalla myös miljoona dollaria koronaviruksen torjuntaan.

Kansainvälisessä turnauksessa 20 oikean huippujalkapallojoukkueen tähtipelaajat haastavat kollegojaan FIFA 20 -pelissä.

Mukana on Liverpoolin, Real Madridin, Chelsean, PSG:n, Dortmundin ja Atletico Madridin kaltaisia jättiseuroja, jotka jokainen nimeävät yhden pelaajistaan edustamaan seuraa. Nämä pelaajat tullaan paljastamaan ennen turnauksen alkua.

Myös pohjoismaat pääsevät mukaan ja Suomea turnauksessa edustaa HJK. Klubia edustava pelaaja paljastetaan niin ikään myöhemmin.

Turnauksen tarkoitus on tuoda täyttää koronaviruksen takia tullutta jalkapallotyhjiötä, sekä rohkaista ihmisiä edelleen pysymään kotona, jotta koronaviruksen leviämistä saadaan yhä ehkäistyä.

- Haluamme tuoda jalkapalloyhteisön yhteen FIFA 20 avulla ja antaa miljoonille faneille mahdollisuuden nähdä lempijoukkueensa ja pelaajiensa pelaavaan. Vaikka olemmekin erossa toisistamme, Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson toteaa tiedotteessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!