NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vahvistus tuli! NHL-kausi jatkuu suoraan pudotuspeleillä - otteluparit ovat tässä

27.5.2020 - 07:54:17


NHL aikoo jatkaa koronaviruspandemian takia 12. maaliskuuta keskeytynyttä kauttaan suoraan 24 joukkueen pudotuspeleillä. Taalaliigan komissaari Gary Bettman vahvisti suunnitelman myöhään tiistaina Suomen aikaa.

Tarkkaa päivämäärää tai paikkaa pudotuspelien alkamiselle Bettman ei tosin vielä tässä vaiheessa pystynyt kertomaan. Kauden jatkumisen ajankohtaan ja valittaviin pelikaupunkeihin vaikuttaa tietenkin koronavitustilanteen kehittyminen.

- Vakuutan, että teemme tämän siksi, että fanimme ovat sankoin joukoin pyytäneet kauden pelaamista loppuun, mikäli se suinkin on mahdollista. Myös pelaajamme ja joukkueemme ovat selvästi ilmaisseet haluavansa viedä kauden päätökseen, Bettman kertoo NHL:n virallisilla verkkosivuilla.

Molempien konferenssien neljä parasta joukkuetta lunastavat paikan suoraan toiselle kierrokselle. Karsintakierros pelataan lohkoissa 5-12 sijoittuneiden joukkueiden välillä.

Idästä suoraan pudotuspeleihin etenevät Boston Bruins, Tampa Bay Lightning, Washington Capitals ja Philadelphia Flyers, sekä lännestä St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights ja Dallas Stars.

Seitsemän huonoimman, eli Buffalon, New Jerseyn, Anaheimin, Los Angelesin, San Josen, Ottawan ja Detroitin kausi siis päättyy. Joukkueet pistettiin paremmuusjärjestykseen maaliskuun pistetilanteen perusteella.

Pudotuspelien ensimmäinen kierros, joka kiekkoillaan kahdessa eri kaupungissa, pelataan poikkeuksellisesti paras viidestä -systeemillä. Konferenssien finaalit ja Stanley Cupin loppuottelut pelataan puolestaan tutulla, eli paras seitsemästä -formaatilla.

1. kierroksen otteluparit, itäinen konferenssi:
Pittsburgh Penguins-Montreal Canadiens
Carolina Hurricanes-New York Rangers
New York Islanders-Florida Panthers
Toronto Maple Leafs-Columbus Blue Jackets

Läntinen konferenssi:
Edmonton Oilers-Chicago Blackhawks
Nashville Predators-Arizona Coyotes
Vanvouver Canucks-Minnesota Wild
Calgary Flames-Winnipeg Jets


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!