NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liigan runkosarjan päätöskierroksella vielä paljon pelissä – Lukolla iso mahdollisuus

13.3.2020 - 13:13:54


Jääkiekkoliigan runkosarja päättyy lauantaina seitsemän ottelun kierrokseen. Ainoastaan Tappara on jo päättänyt runkosarjansa.

Kaikki 10 pudotuspelijoukkuetta on jo tiedossa, mutta päätöskierroksella pelataan vielä isoilla panoksilla. Vain runkosarjavoittaja Kärpät, neljäntenä oleva Ilves, viidentenä oleva KooKoo, kahdeksantena oleva JYP ja viimeisenä oleva Sport eivät voi enää liikkua suuntaan tai toiseen.

Mielenkiintoisin taisto käydään kakkossijasta, jolla on nyt Tappara. Lukko on kuitenkin vain pisteen päässä, joten raumalaiset voivat vielä napata kakkossijan itselleen. Kakkossijan myötä joukkueella on kotietu varmuudella aina finaaleihin asti.

Lukko kohtaa lauantaina HIFK:n.

Toinen huippumielenkiintoinen vääntö käydään kuudennesta sijasta, jota pitää hallussaan IFK. Seitsemäntenä oleva HPK on vain pisteen päässä helsinkiläisistä. HPK kohtaa lauantaina Ilveksen.

Kuudes sija tuo suoran paikan puolivälieriin, kun taas seitsemänneksi jäänyt joukkue aloittaa taipaleensa säälipudotuspelikierroksella.

Vielä ei ole kuitenkaan varmaa, pelataanko pudotuspelejä ollenkaan. Liiga tiedotti tänään, että pudotuspelien alkamista on siirretty ainakin viikolla koronaviruspandemian takia.

Runkosarjan päätöskierroksella pelataan ottelut: HPK-Ilves, Lukko-HIFK, JYP-Sport, KooKoo-KalPa, Kärpät-Ässät, SaiPa-Pelicans ja TPS-Jukurit.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!