palkki

Suomalaispelaaja iski hurjat tilastot pöytään

30.11.2023 - 11:10:00

uutiskuva

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

EuroCupissa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball jätti Olimpija Ljubljanan vaille mahdollisuuksia voittaessaan vieraskentällä 93-77 (48-44). Jantuselle kirjattiin neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Paris Basketball johtaa lohkoaan hävittyään vain yhden ottelun.

Mikko Larkaksen apuvalmentama SIG Strasbrough taipui Mestarien liigassa Karsiyakan vieraana 72-87 (29-40). Tappio oli samalla Strasbourgille lohkovaiheen ensimmäinen. Se jakaa lohkon kärkipaikkaa yhdessä Karsiyakan kanssa.

Mubashar Ali tilastoi peräti 29 pisteen ja 26 levypallon tupla-tuplan, mutta Al Khor taipui Qatarin liigassa kärkijoukkue Al Arabille 61-93 (20-46). Ali torjui myös kahdesti vastustajan heittoyrityksen. Al Khor on sarjassa viimeisenä.

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Estudiantes palasi voittojen tielle kaataessaan Castellon selvästi 84-68 (43-40). Murphy kantoi kortensa kekoon kolmen pisteen, neljän levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Estudiantes on sarjassa toisena.

Caceres taipui hyvästä alusta huolimatta Fuenlabradan vieraana 67-94 (29-42). Caceres vei ensimmäisen kympin 20-17, mutta sen jälkeen kotijoukkue meni menojaan. Remu Raitanen sai seitsemän kirjausta piste- ja levypallotilastoihin sekä kolme syöttöä. Caceres on sijalla 15.

Jacob Grandison heitti kaksi pistettä Menorcan taipuessa Real Betisin vieraana 57-88 (27-52). Menorca on viiden peräkkäisen tappion myötä viimeisenä.

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika taipui Tallinnassa Kalev/Cramon vieraana 66-73 (20-37). Madsen flirttaili tupla-tuplan kanssa 10 pisteen, kahdeksan levypallon, syötön ja peräti neljän torjunnan tilastoilla. VEF on sarjassa viidentenä.

Perttu Blomgren oli vahvassa iskussa, kun Domzale kaatoi Sentjurin Slovenian liigan ottelussa 104-70 (47-36). Blomgren oli joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteen, viiden levypallon ja seitsemän syötön tilastorivillä. Domzale on Slovenian liigassa kakkosena.

Tanskan liigassa Ilmari Toikkanen tuuletti voittoa Svendborg Rabbitsin kukistaessa Herlevin 88-73 (47-37). Toikkanen täytteli tilastoriviään neljällä pisteellä, kolmella levypallolla ja torjunnalla. Svendborg loikkii sarjassa toisena.

Lähde: Koripalloliiton tiedote
Kuva: FIBA

Lue myös: Lauri Markkasen loukkaantumisesta lisätietoa

Lue myös: Kataja pussitti kovan voiton isojen panosten pelissä


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset