palkki

NBA-koripalloilija sai pelikieltoa itsensä paljastamisesta - takana jo potkut samasta syystä

30.09.2023 - 14:25:00

uutiskuva

NBA:n Los Angeles Clippersissä pelaava takamies Joshua Primo on kohun keskellä. Hänet on asetettu neljän ottelun pelikieltoon itsensä paljastamisen vuoksi. Mies sai potkut edellisestä joukkueestaan välikohtauksen vuoksi.

Kanadalainen takamies Joshua Primo sai potkut NBA:n San Antonio Spursista lokakuussa 2022, kun häntä kohtaan aloitettiin rikostutkinta. Primoa syytettiin itsensä paljastamisesta useaan kertaan useille naisille. Saman vuoden marraskuussa Spursin urheilupsykologi Hillary Cauthen nosti aiheesta syytteen seuraa ja Primoa vastaan.

Primo ehti pelata viime kaudella vain neljä ottelua ennen potkujaan. Hän oli vailla sopimusta koko loppukauden ja teki viime perjantaina sopimuksen NBA:n Los Angeles Clippersin kanssa. Samana päivänä NBA tuomitsi hänet myös neljän ottelun pelikieltoon tapauksen vuoksi.

NBA:n tiedotteen mukaan tutkinnassa on selvinnyt, että Primo on syyllistynyt sopimattomaan käytökseen, joka on haitallista sarjalle.

- Tämän prosessin jälkeen liiga havaitsi, että Primo käyttäytyi sopimattomasti ja loukkaavasti paljastaen itsensä naisille.

- Primo väittää, että hänen käytöksensä ei ollut tahallista, ja liiga ei löytänyt todisteita siitä, että hän olisi syyllistynyt mihinkään seksuaaliseen tai muuhun väärinkäyttöön näiden lyhyiden paljastusten lisäksi, tiedotteessa todetaan.

Primo ei siltikään saa täyttä synninpäästöä.

- Tämä käytös ei kuitenkaan ole liigan standardien mukaista ja vaatii kurinpitotoimia.

Primo valittiin vuoden 2021 NBA-varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella varausnumerolla 12. Miehen varannut Spurs teki hänen kanssaan ensin kesäliigasopimuksen ja saman vuoden elokuussa NBA-sopimuksen. Miehestä tuli myös kaikkien aikojen nuorin collegessa pelannut NBA-debytantti.

Ennen erottamistaan Primo edusti NBA:ssa vain Spursia. NBA:n runkosarjassa mies on pelannut 54 ottelua 5,9 pisteen, 2,3 levypallon, 1,8 syötön, 0,4 riiston ja 0,5 torjunnan keskiarvolla. Pudotuspeleissä mies on pelannut yhden pelin 2,0 levypallon ja 2,0 syötön saldolla.

Lue myös: Korisliigassa merkittäviä uudistuksia uuden kauden kynnyksellä


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 

Jari-Matti Latvalalle iso pettymys

15.06.2024 19:11:28
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Oliver Kapanen teki NHL-sopimuksen

15.06.2024 18:10:00

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset