palkki

Korisliigan Korihait hankki kovan luokan ulkomaalaisen apuvalmentajan

16.09.2023 - 13:00:00

uutiskuva

Uudenkaupungin Korihaiden miesten Korisliiga-joukkueen valmennukseen päävalmentaja Darko Mihajlovicin avuksi liittyy pitkän pelaajauran pelannut 42-vuotias serbialaismontenegrolainen apuvalmentaja Ivan Ivanovic. Sopimus on yksivuotinen.

Montenegrossa syntynyt apuvalmentaja Ivan Ivanovic pelasi 19 vuotta ammatikseen Montenegron, Serbia, Bosnian ja Romanian pääsarjoissa.

205-senttiseltä Ivanovicilta löytyy pelaajauraltaan kokemusta kapteenina olemisesta, kansainvälisistä seuracupeista sekä mitalisijoituksista. Vuodelta 2005 löytyy myös pronssimitali Turkissa järjestetyistä universiadikisoista.

Vuonna 2016 päättyneen pelaajauran jälkeen Ivanovic kouluttautui valmentajaksi ja on viime vuodet valmentanut montenegrolaisessa juniorikoripalloseurassa sekä kesäisin harjoittanut yksilövalmennusta ammattilaispelaajille erilaisissa akatemioissa.

Erikoistuminen yksilö- ja fysiikkavalmennukseen tuo Uudenkaupungin Korihaiden miesten Korisliiga-joukkueen päävalmentajan Darko Mihajlovicin mukaan sellaista taitoa Korihaihin, mitä hän on kesän aikana etsinytkin.

- Sain Ivanista hyvät suositukset ja keskusteltuani hänen kanssaan olen vakuuttunut, että on sopiva palanen meidän valmennusryhmään. Pitkän pelaajauran ansiosta hänellä on vahva pelinäkemys, jota voimme hyödyntää harjoituksissa ja pelaajatarkkailussa.

Ivanovic on jo saapunut Suomeen. Korihaiden Korisliiga-joukkueen toimihenkilöryhmään kuuluvat Mihajlovicin ja Ivanovicin lisäksi joukkueenjohtajat Tero Kutila ja Jussi Paavola, huoltaja Elias Paavola, hieroja Jyrki Jokinen sekä fysioterapeutti Leena Lalla.

Myös taustavoimissa muutoksia

Korihaiden tiedotteen mukaan myös seurajohdossa on tapahtunut kesän aikana muutoksia. Uudeksi puheenjohtajaksi valitun Jarno Nikulan lisäksi seuran toiminnanjohtaja on vaihtunut.

Viime kauden ajan toiminnanjohtajana toiminut Casper Santanen palaa ammattilaisurheilijan arkeen ja siirtyy takaisin jääkiekkokaukaloihin. Hän siirtyy Espanjan Liga Nacional de Hockey sobre Hielossa pelaavaan CG Puigcerdaan.

Toiminnanjohtajan tehtävät ottaa vastaan uusikaupunkilainen Raimo Rantanen, joka toimi tehtävässä Santasen edeltäjänä vuosina 2020-2022. Rantanen on entinen Ukipolis Oy:n toimitusjohtaja sekä Uudenkaupungin kauppakamariosaston asiamies, jolta löytyy vuosikymmenien kokemus liiketoiminnan ja seudullisen kehittämisen liittyvistä tehtävistä.

Lue myös: Korisliigan Kobrat hankki kolme kovaa yhdysvaltalaispeluria


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Juventus teki koomisen oman maalin

23.09.2023 23:20:00
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset