palkki

Hurja lukema - Leijonien otteluita on seurannut kaikkiaan jo 3,6 miljoonaa suomalaista

25.05.2022 - 16:19:00

uutiskuva

MM-kisojen alkulohkot saatiin tiistai-iltana päätökseen. Leijonat marssi B-lohkon voittoon kaatamalla Tshekin 3-0 lukemin. Kiinnostus kotikisoja kohtaan on ollut valtaisa ja Suomen alkulohkon ottelut onnistuivatkin tavoittamaan yli kaksi kolmasosaa suomalaisista.

Suomalainen kiekkokansa kannusti jälleen tv-ruutujen äärellä tiistaina, kun Leijonat rynnistivät komeasti lohkovoittoon voittamalla Tshekin. Kari Jalosen luotsaama Tshekki ei onnistunut tarjoamaan vahvalle leijonaryhmälle vastusta alkulohkon päätösottelussa ja näin ollen Leijonat jatkavat päämäärätietoisesti voitokasta turnaustaan kohti torstain puolivälieriä.

Suomi-Tshekki -ottelua seurasi tv:stä tiistaina lähes 2,3 miljoonaa suomalaista. Keskikatsojamäärä MTV3 ja C More Sport 1 -kanavilla oli yhteensä yli 1,47 miljoonaa.

Kaikkiaan Leijonien otteluita on seurannut jo 3,6 miljoonaa suomalaista.

- Leijonien ottelut ovat keränneet suomalaiset ruutujen ääreen ensimmäisestä ottelusta lähtien ja panokset vain kasvavat. Edessä on ratkaisupeli ja se on joka vuosi koonnut entistä isomman yleisön kannustamaan Leijonia mitaliotteluihin Maikkarilla ja C Moressa. Pyhäpäivän kattaus on otteluparien osalta muutoinkin erittäin kiehtova ja C Moressa sitä seurataan aamusta lähtien, MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kommentoi tiedotteessa.

Helatorstain puolivälierissä kiekkoherkkua on luvassa heti aamusta alkaen. Herätys, Leijonat! -ohjelma tarttuu päivän polttavimpiin aiheisiin C Moressa kello 10.00. Tuomas Nyholmin johdolla puolivälieräpäivää alustavat Olli Jokinen ja Tero Lehterä.

Kolmikko suuntaa tämän jälkeen C Moren MM-kisastudioon Helsingin jäähalliin, missä Toni Söderholmin valmentama Saksa kohtaa Kari JalosenTshekin. Suomalaisvalmentajien välisen ottelun lisäksi klo 15.30 käynnistyvän lähetyksen studio-osuuksissa seurataan tiiviisti Ruotsi-Kanada -ottelua. Tampereen studiosta havaintoja tekevät Suvi Puukangas ja Sami Kapanen.

Leijonien otteluun valmistautuminen alkaa kello 19.00 Tampereen kisatorilta MM-etkot-ohjelmassa ja jatkuu sen jälkeen ottelustudion parissa. Illan studion juontaa Teemu Niikko ja asiantuntijoina studiossa ovat Lauri Marjamäki ja Karri Kivi. Sami Kapanen raportoi jälleen vaihtoaitioiden välistä.

Lähde: MTV. Kuva: Jääkiekkoliitto

Lue myös: Suomalainen NHL-puolustaja siirtyy ruotsalaisseuraan

Lue myös: Outo linjaus MM-jääkiekossa – Ukrainan liput poliittisia, Venäjä sai ”mainostaa” Krimiä


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva