Nyt tuli tiukkaa tekstiä Lewis Hamiltonista! F1-pomo latasi suorat sanat: ”En todellakaan välitä, ajaako hän vai ei”

28.01.2022 - 10:07:00


Williams-tallin pomo Jost Capito on laukonut todellakin suorat sanat seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin tilanteesta. Capito olisi valmis lähettämään Hamiltonin, 37, eläkkeelle formula ykkösistä.

Capiton mukaan siinä ei olisi sittenkään mitään sen suurempaa draamaa, vaikka Mercedes-kuski tekisikin kovan päätöksen ja ripustaisi hanskat naulaan skandaalinkäryisen kauden 2021 jälkeen.

- Henkilökohtaisesti en todellakaan välitä, ajaako hän vai ei, Capito tykittää saksalaiselle RTL:lle.

Capiton puheista käy selväksi, että hän todellakin haluaisi Hamiltonin lähtevän.

- Aina sanotaan, että F1:ssä ei ole nuorille kuljettajille tarpeeksi paikkoja, joten minusta joku, joka on saavuttanut seitsemän maailmanmestaruutta, on tehnyt jo tarpeeksi ja voisi antaa tilaa nuoremmille. Miksi ei?

Capito lisää löylyä kiukaalle toteamalla, että tavallaan suurin häviäjä Hamiltonin lähdön myötä olisi Williamsilta Mersulle nostettu George Russell. Capito on varma siitä, että Russell pystyy pistämään Hamiltonia päihin.

- Se (Hamiltonin lähtö) olisi huono juttu Georgelle, koska hän ei pystyisi silloin lyömään Lewisia ja hän haluaa tehdä sen. George ei ole enää kulmikas timantti - hän on jo osittain hiottu timantti, Capito muotoilee.

Lue myös: Kimi Räikkösen johtaman tallin ässällä on murheita: ”Turhauttavaa”


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14