Mainos: Joulukalenterissa ilmaisvetoja ja voitontehostajia - Uusi tarjous joka päivä!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eetu Kortelainen pitelemätön lumisessa virtuaalirallissa

22.11.2020 - 15:08:27


E-urheilija Eetu Kortelainen on ottanut vakuuttavan voiton virtuaalisessa rallikisassa.

Oikean elämän liukasta alkutalven keliä vastaavissa olosuhteissa ajetussa RengasCenter Riihimäen ja Alajärven Autohuollon virtuaalirallisarjan kolmannessa osakilpailuissa sarjan kahdesta talvirengaspalkinnoista ajavat kilpailijat mittasivat paremmuuttaan Alppien vuoristoteillä. Valitsemillaan R2-luokan autoilla kotisimulaattoreissaan istuneet kilpailijat taituroivat 12 lyhyttä erikoiskoetta, jotka kattoivat yhteensä 55,6 erikoiskoekilometriä.

Lehmolainen Eetu Kortelainen ei jättänyt seliteltävää vaan antoi jämäköitä näyttöjä osaamisestaan ollen 14,572 sekunnin erolla koko kilpailun nopein. Virtuaalisen englantilaisen ralliautopajan tuotteella ajoi koko kärkikolmikko kun laukaalainen Markus Torro ja Ikaalisissa asuva Aleksi Hallia kävivät keskenään hienon sekuntikamppailun palkintokorokesijoituksista. Anjalalainen Jukka Lehtinen niittasi kilpailun viimeiselle Power Stagelle huikeat neljän sekunnin pohjat, jonka myötä hän nousi neljänneksi jääden vain 0,181 sekuntia podiumista.

Tiukin kamppailu luokkavoitosta nähtiin Semi-Pro -luokassa, jossa pylkönmäkiläinen Teemu Heinänen oli vain sekunnin saukkolalaista Teemu Tuomista nopeampi. Täydet mestaruuspisteet eli niin luokka- ja Power Stagen voiton saavuttivat kauhavalainen Marko Perttula ja lehtolalainen Otto Vuori. Myös lahtelainen Pekka Virkamäki oli aikeissa onnistua samaisessa tempussa. Kuitenkin lohjalainen moottoriturpa Tomi Tuominen taituroi Silver Fox luokassa Power Stagen 0,7 sekuntia Virkamäkeä nopeammin ja näin Silver Fox luokan pistejohtaja sai tyytyä yhtä pistettä vaille täysiin sarjapisteisiin ennen jyväskyläläistä Ismo Kirkkopeltoa, joka ajoi parhaimman henkilökohtaisen kilpailunsa koko eMotorsport Finland virtuaalirallisarjan puolivuotisen historian aikana.

Sarjatilanteessa pohjoisen pojat eli kempeleläinen Sami Perämäki ja tuposlainen Juha-Pekka Yrttiaho ovat 119 pisteellään jaetussa johtoasemassa ennen oulunsalolaista Harri Junnilaa, jolle Alppien vuoristotiet olivat tällä kertaa myrkkyä. Silver Fox luokan Pekka Virkamäki nousi jaetulle palkintokorokkeen alimmalle sijalle ennen täysiä sarjapisteitä napsineita Otto Vuorta ja Teemu Heinästä.

- Oikean elämän liikenteen lisäksi myös virtuaalirallissa vauhti pitää sovittaa vallitseviin olosuhteisiin sopiviksi varsinkin silloin kun tarjolla on niin pitävää pikipintaa kuin liukasta lunta ja jäätä, eMotorsport Finlandin virtuaalirallisarjoja vetävä Jani Kekoni muistuttaa.

Lähde: RengasCenter Riihimäen ja Alajärven Autohuolto eRallisarjan tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toppari tyrmää Liverpool-huhut

3.12.2020 10:52:11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset