Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Itsenäisyyspäivän tulosyllätys toteutui Kokkolassa

6.12.2019 - 18:00:00


Kokkolan Tiikerit viritti itsenäisyyspäivän lentopalloyllätyksen kaatamalla hallitsevan Suomen mestarin VaLePan. Kokkolassa miteltiin täydet viisi erää. Tiikerit korjasi voiton erin 3-2 vietyään ”nitroerän” pistein 15-13.

Yleispelaaja Jiri Hänninen esiintyi jälleen loistavasti ja viimeisteli Tiikereille 29 pistettä. Hän hoiteli aloitussyötön vastaanoton ilman virheitä. VaLePan nuori keskitorjuja Mikko Karjarinta pelasi kelpo ottelun ja oli vierasjoukkueen tehokkain lukemalla +12.

Tiikerit pidensi voittoputkensa neljän ottelun mittaiseksi. VaLePalle tappio on kauden kolmas.

Savo Volley otti odotetun kotivoiton oululaisesta Lentopalloseura Ettasta. Ottelu Kiuruvedellä päättyi erin 3-0.

Yleispelaaja Miro Määttänen hyökkäsi Savolle fantastisella teholla: hänen 11 hyökkäyksestään peräti 10 päättyi kotijoukkueen pisteeseen. Lisäksi hän nosti suurimman osan vastustajan aloitussyötöistä ja oli ottelun tehokkain (+10). Ettan tehomiehenä toimi yleispelaaja Jan Helenius (+5).

Savo Volley on viime ajat ottanut voittoja ja tappiota vuorotahtiin. Ettaa puolestaan kirvelee seitsemän ottelun mittainen tappioputki. Miesten liigaa johtaa Hurrikaani-Loimaa, joka on hävinnyt vain kerran.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!