NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

EM-kisoihin valmistautuva naisten lentopallomaajoukkue koki tappion – "Slovakia teki melkoisen ryhtiliikkeen"

20.8.2019 - 07:51:23


Naisten lentopallon EM-kisoihin valmistautuvat Slovakia ja Suomi löivät maanantaina toisen kerran yhteen Nitrassa. Nyt oli kotijoukkueen vuoro hoitaa voitto tililleen erin 3-1 (22-25, 25-16, 25-23, 25-22).

Joukkueet pelasivat lähes täysin eri seitsikoilla kuin avauspelissä sunnuntaina, kun Suomi voitti 3-1. Suomen aloitus oli Katja Kylmäaho, Piia Korhonen, Saara Esko, Emmi Riikilä, Anna Czakan, Laura Pihlajamäki ja Tiiamari Sievänen (L). Salla Karhu korvasi Riikilän kolmanteen erään ja Noora Kosonen Karhun neljänteen. Suvi Kokkonen ja Kaisa Alanko saivat peliaikaa myös kaikissa erissä vaihdosta.

Hakkuri Korhonen oli jälleen pelipäällä tehden tehot 25/+19. Anna Czakan (10+7) keräsi keskellä neljä ässää, ja Laura Pihlajamäki (7/+6) neljä torjuntaa.

- Lukemat toisin päin, kun eilen. Edelleen paljon hyvää meidän puolella. Slovakia teki melkoisen ryhtiliikkeen eiliseen ja alkoi puolustamaan palloja sekä tappamaan erittäin tehokkaasti puolustusten jälkeiset pallot. Meillä homma toimii hienosti hyvän vastaanoton jälkeen, mikä on ollut tiedossa. Jatkopalloihin olisi tarvittu tehoa hiukan lisää, sanoi Suomen päävalmentaja Tapio Kangasniemi Lentopalloliiton tiedotteessa.

- Joka tapauksessa oli hieno ja tiukka matsi toista erää lukuunottamatta. Piia Korhonen oli taas hakkuri paikallaan, ja liberovuorossa ollut Tiiamari Sievänen hoiti vastaanoton hyvillä lukemilla. Katja Kylmäaho passasi lähes koko matsin, ja homma pelittää hienosti, varsinkin hyvien nostojen jälkeen. Huomenna päästään nauttimaan vielä Bratislavaan viimeinen treenipeli ja sitten Turkkia kohden.

Joukkueet kohtaavat kolmannen ja viimeisen kerran tiistaina Bratislavassa. Slovakia isännöi yhtä neljästä EM-kisojen alkulohkoista. Suomi pelaa puolestaan EM-alkulohkonsa Turkin Ankarassa.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35