NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Olympiakomitean pääsihteeriksi Mika Sulin

29.3.2012 - 18:53:18

Suomen Olympiakomitean hallitus on tänään pitämässään kokouksessa valinnut pääsihteeriksi Mika Sulinin. Hän aloittaa täysipäiväisesti 1.12. nykyisen pääsihteerin Jouko Purontakasen jäädessä eläkkeelle.

Sulinilla on vahva kokemus urheilumarkkinoinnista ja myyntitehtävistä. Hän on toiminut toimitusjohtajana mm. Exel Sports Oy:ssä, Helsinki Halli Oy:ssä sekä Nike Pohjoismaissa. Myös järjestöpuolella 53-vuotiaalla Sulinilla on ollut useita hallitusjäsenyyksiä sekä muita luottamustehtäviä.. Olympiakomitean pääsihteerin virkaan hän siirtyy Suomessa pidettävien jääkiekon MM-kisojen pääsihteerin virasta.

- Meillä oli positiivinen haaste löytää erittäin hyvien hakijoiden joukosta paras. Koko hallituksen puolesta voin sanoa, että olemme mielestämme löytäneet Mikasta erinomaisen jatkajan Joukon ansiokkaalle työlle. Olympiakomitealla on edessään mielenkiintoiset vuodet huippu-urheilun muutostyössä ja näemme, että Mikan vankka kokemus urheilun eri sektoreilta on omiaan tukemaan käynnissä olevaa muutosprosessiamme, perustelee valintaa Olympiakomitean puheenjohtaja Roger Talermo.

- Valintaprosessi oli pitkä ja ylen ylpeä valinnasta. Olen erittäin motivoitunut ottamaan haasteen vastaan. On hienoa, että pääsen mukaan työstämään Joukon rinnalla Lontoon kisaprojektia. Ne ovat isoja kokonaisuuksia ja näin kapula vaihtuu sujuvasti vauhdissa, Sulin kuvaa tuntemuksiaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Norja kiusaa Leijonia

18.4.2019 19:34:20