NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Korisliigassa Kobrat yllätti – ”Kauden ylivoimaisesti parasta”

6.12.2019 - 19:35:14


Korisliigassa Lapuan Kobrat otti kolmannen peräkkäisen kotivoittonsa yllättämällä itsenäisyyspäivän ottelussa Kouvolan Kouvot pistein 88–77 (42–36).

Ottelu alkoi miltei 900 katsojan edessä juhlallisissa merkeissä Maamme-laululla Korikobrat ry:n puheenjohtajan Jaakko Hietalan esittämänä.

Kobrat oli ottelun hallitseva osapuoli toisesta neljänneksestä lähtien. Molemmilla joukkueilla oli allaan tiukka kotivoitto keskiviikolta. Kenties hieman enemmän keskiviikko näkyi perjantaina vielä matkustaneen Kouvojen jaloissa.

– Kobrat pelasi hyvin. Ei saatu stoppeja tänään putkeen oikein yhtään ja siitä johtuen ei tullut helppoja ja nopeita koreja meille. Puolustukseen pitää löytää uusi vaihde, Kouvojen päävalmentaja Tuomas Oja vaati.

Kobrien parhaimmistoa olivat sentteri Reggie Keely (21/7/6s), koritehtailija Jordan Capps (26/5/2s) sekä pelintekijä Antto Nikkarinen (9/4/11s/5r). Kobrat pelasi nyt neljännen ottelunsa täydellä kokoonpanollaan.

– Olemme päässeet nyt treenaamaan koko porukalla muutaman viikon. Olemme harjoitelleet laadukkaasti. Se näkyy yleensä parin viikon viiveellä peleissä, Nikkarinen linjasi.

– Ehkä olemme nyt puolustuksessa paremmin kartalla siitä, mitä haluamme siellä yhdessä tehdä. Sen myötä myös hyökkäyksessä pelaaminen on yhtenäisempää.

Kouvoista edukseen esiintyivät ennen kaikkea Silas Melson (25/8) ja Derrick Barden (23/12).

– Mielestäni ottelusuunnitelman toteuttaminen oli meiltä ylivoimaisesti parasta tällä kaudella. Myös joukkueen yleisilmeessä on tapahtunut suuri muutos. Siitä on paljon jätkien kanssa puhuttukin, Kobrien päävalmentaja Ville Turja kehui.

Kobrien kausi jatkuu perjantaina Salossa. Kouvot pelaa Korisliigaa jo maanantaina, kun vieraaksi saapuu Joensuun Kataja Basket.

Lähde: Koripalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!