Valioliigan supertähti nousi vaikeuksien kautta huipulle - haluaa nyt auttaa muita kehittymään: "Se teki minusta ihmisen, joka olen nyt"

7.12.2021 - 7:31:00


Jalkapallon Pohjois-Amerikan MLS-liiga saa niin sanotun farmisarjan ensi kaudella. Maanantaina vahvistettiin virallisesti, että MLS NEXT Pro -liigan ensimmäinen kausi pelataan 2022.

- Uusi liiga tarjoaa nuorille pelaajille ja kokeneille ammattilaisille tilaisuuden kehittyä ja esitellä kykyjään sekä kilpailla samalla MLS NEXT Pro -liigan mestaruudesta, tiedotteessa sanottiin.

MLS NEXT Pro -liiga muodostuu ensimmäisellä kaudella 21 seurasta. Niistä 20:lla on yhteys MLS-seuraan. Yksi on täysin itsenäinen seura ilman "MLS-liittolaista": Rochester NY FC. vbRochesterin osaomistajana häärii Jamie Vardy. Englannin Valioliigan Leicesterissä pelaava Vardy joutui itse käymään pitkän polun ennen kuin hänestä tuli yksi Valioliigan pelätyimmistä maalitykeistä.

- Jos meillä oli tiistaina ottelu, niin olin juuri tehnyt 8-9 tunnin vuoron työpaikassani. Sitten ajoin peliin ja pysähdyin matkalla paikallisella bensa-asemalla, että sain pikkuisen ruokaa ennen ottelua. Se oli todella rankkaa. Mutta en varmaankaan vaihtaisi sitä pois, sillä se teki minusta sen ihmisen, joka olen nyt, ja varmaankin teki urastani tällaisen, Vardy kertasi MLS:n verkkosivuilla vuosiaan alasarjoissa

Vardy oli yksi tärkeistä pelaajista, kun Leicester shokeerasi koko jalkapalloilevan maailman voittamalla Valioliigan mestaruuden 2016.

Vardy haluaa tukea nykyisiä jalkapalloilijoita toteuttamaan unelmansa. Harva pelaaja aloittaa huipulta. Sinne pääseminen vaati tilaisuuden ja työntekoa.

- Me haluamme voittaa (Rochesterissa). Tehdäksemme sen meidän pelimme pitää olla kunnossa ja haluamme samalla kehittää pelaajia. Me emme vain halua heidän pysyvän meillä. Me haluamme heidän antavan kaikkensa ja voittavan meille otteluita. Mutta siellä on myös isommat seurat katsomassa pelaajiamme. Siirrämme pelaajia, jotta näemme heidän menestyvän omilla urillaan. Haluamme kehittää heitä, jotta he voivat jatkaa eteenpäin ja mahdollisesti muuttaa elämänsä, Vardy jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48