NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joel Pohjanpalon ensi kauden joukkueesta ei ole vielä varmuutta – "Turha spekuloida sillä"

22.7.2020 - 10:45:28


Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo on viimeinkin kunnossa, ja se näkyi loppukauden aikana.

Saksan Bundesliigassa Bayern Leverkusenissa pelaava Pohjanpalo vietti kevätkauden lainalla 2. Bundesliigassa HSV:ssä, jossa hän nousi isoksi tähdeksi. Vaikka HSV ei onnistunut nousemaan Bundesliigaan, oli Pohjanpalon lainapesti äärimmäisen onnistunut.

Hyökkääjä pelasi HSV:ssä yhteensä 14 ottelua ja takoi peräti yhdeksän maalia. Koronatauon jälkeinen aika oli yhtä lentoa.

- Lainasiirron tavoitteena oli saada peliaikaa ja tietysti tehdä maaleja. Tavoite onnistui lähes täydellisesti, Pohjanpalo kertasi Palloliiton verkkosivuilla.

- Minulle koronatauko oli, ihan vain näin henkilökohtaisesta näkökulmasta, hyvä asia. Pystyin tekemään hyvät harjoittelupohjat ja olin tauon jälkeen todella vahvassa fyysisessä kunnossa. Se varmasti sitten näkyi myös tulostaululla.

Vuosien ajan loukkaantumisista kärsinyt Pohjanpalo on edelleen Leverkusenin sopimuspelaaja, mutta miehen ensi kauden osoite ei ole kuitenkaan vielä selvillä. Uusi lainapesti tai pysyvä siirto muualle lienee mahdollista. Kaikki on vielä auki.

- Vielä on turha spekuloida sillä, missä kausi loppujen lopuksi alkaa. Nyt keskityn vain siihen, että olen valmis, kun pelit jatkuvat. Tietysti julkisuudessa spekuloidaan paljon erilaisilla siirroilla, mutta sen voin sanoa, että siirtomarkkinat ovat ymmärtääkseni täysin jäässä juuri tällä hetkellä johtuen poikkeuksellisesta keväästä ja loppukaudesta, maalitykki sanoi.

Pysyminen Leverkusenissa olisi suomalaisen mieleen.

- Siitä tietysti lähdetään. Olen näyttänyt, että pystyn pelaamaan tuolla tasolla. Kilpailu on tietysti huippujoukkueissa huippukova. Enkä usko, että kilpailutilanne mitenkään muuttuu seuraavallakaan kaudella.

Lue koko haastattelu täältä: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/huippukesan-pelannut-joel-pohjanpalo-huuhkajaottelut-jo-mielessa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!