Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rauman Lukolle tärkeä sopimus – "Voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu"

2.7.2020 - 09:05:49


Jääkiekkoliigan Lukko on tehnyt jatkosopimuksen Lukas Klokin kanssa.

Seura tiedotti asiasta torstaiaamuna.

Tshekkipakin jatko Raumalla on äärimmäisen tärkeä asia Lukko-ryhmälle, jossa hän nousi viime kaudella avainpelaajaksi.

- Erittäin tärkeä sopimus meille. Lukas Klok oli yksi viime kauden tukipilareistamme ja saamme hänet takaisin jatkamaan työtä, joka jäi pikkaisen kesken. Hän näytti tasonsa meille ja pelasi kuten muukin joukkue parantaen koko ajan, seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt iloitsee tiedotteessa.

- Varsinkin joulun jälkeen pelasi pirun hyvin. Liiga, kaupunki, pelikaverit ja pelitapa kun tulivat tutuiksi niin Klok paransi sitä mukaa. Tulee olemaan meille todella tärkeä pelaaja. On perinteinen all around -pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Monikäyttöinen ja tosi hyvässä kunnossa, joka mahdollistaa isoja minuutteja. Valmennukselle tärkeä palanen kun ei tarvitse piilotella mihinkään. Voi pelata ali- ja ylivoimaa tai viisi viittä vastaan. Klokin voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu.

25-vuotias Tshekin maajoukkuepelaaja pelasi viime kaudella liigassa 51 ottelua tehoin 5+18=23. Hän siirtyi Raumalle vuosi sitten KHL:stä HC Slovan Bratislavasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!