NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KSML: Huhut voimistuvat - saako JYP-luotsi potkut?

3.12.2016 - 22:35:11


Keskisuomalaisen mukaan huhut JYPin päävalmentaja Marko Virtasen ja joukkueen pelaajien välillä vallitsee luottamuspula.

Keskisuomalaisen toimittaja Tuomas Heikkilä kirjoitti lauantaina, että Marko Virtasen kaulan ympärillä kiristyy. Virtanen heitti pelaajansa bussin alle lauantain Jukurit-tappion jälkeen toteamalla, että kärkipelaajat ovat epäonnistuneet. Virtanen on oikeassa. JYPin avainpelaajat Antti Suomelaa lukuun ottamatta ovat alisuorittaneet pahasti.

- Mikä sitten on se ongelma, jos Virtanen puhuu kerran asiaa? No, vaikkapa se, että kulisseista kantautuvien, koko ajan voimistuvien huhujen mukaan kokeneiden ydinpelaajien ja Virtasen välillä on selkeä luottamuspula. Huhut ovat toki huhuja, mutta liigaympyröissä se menee ainakin oman vaatimattoman kokemukseni mukaan niin, että ei savua ilman tulta, Heikkilä kirjoittaa kolumnissaan.

JYP luettiin ennen kauden alkua SM-liigan suurimpien mestarisuosikkien joukkoon. Nyt ei voida moisesta puhua edes leikillään. JYP on sarjataulukon sijalla 10.

Linkki Keskisuomalaisen juttuun aiheesta: http://www.ksml.fi/urheilu/kiekko/Kommentti-Allekirjoittiko-Virtanen-oman-eroilmoituksensa/886614?pwbi=4e221b5d5faed734962a80ed19828e23


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!