Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sami-Matti Trogen mukana Ralli SM -sarjassa 2020 – kausi aloitetaan Tunturista

13.12.2019 - 11:20:34


Menestyksekkäästi rallicrossia maailmalla ajanut Sami-Matti Trogen vaihtaa radat pikataipaleisiin. Lohjalainen ajaa rallin SM-sarjan ensi kaudella SM3-luokassa uudella Ford Fiesta R2:lla ja kartanlukijan penkille istahtaa Topi Luhtinen. Kausi alkaa tammikuun puolessa välissä Rovaniemeltä. Rallin lisäksi hallitseva iRacing Rallicrossin maailmanmestari keskittyy eSport -urheiluun, eikä ratalajeiltakaan suljeta ovia.

Kylmiltään 17-vuotias Trogen ei rallin maailmaan lähde, sillä Arctic Lapland Rally on Trogenin uran kolmas ralli.

- Ajoin muutaman rallin viime vuonna ja tykäistyin lajiin heti. Rallissa parasta on, kun saa ajaa paljon ja tiet on joka kerta erilaisia. Innolla odotan ensimmäisiä kisoja rallin SM-sarjassa. Haasteita tässä toki riittää, ehkä isoimpana haasteena on nuotista ajaminen ja sitä tullaan treenaamaan paljon ennen Tunturia. Lähdetään ekoihin kisoihin keräämään kokemusta ja katsotaan mihin vauhti riittää, paineita ei oteta, Trogen valottaa tiedotteessaan.

Kartanlukijaksi Trogenin viereen istahtaa Topi Luhtinen. Kokemusta 25-vuotias pieksämäkinen on kartuttanut tulkitsemalla nuotteja mm. moninkertaiselle Suomen mestarille Juha Salolle.

- Kartturiksi sain Topi Luhtisen, ja hänen kanssaan tekeminen on ollut todella mukavaa, yhteistyö lähti heti sujumaan tosi hyvin. Me tehdään nyt yhdessä paljon hommia, harjoitellaan nuottien tekemistä ja katsotaan Tunturissa missä vaiheessa olemme kehityksessä. Minulle uutena asiana on tämäkin, että teen töitä nyt kartturin kanssa, kun aikaisemmin rallicrossissa hytissä olen ollut yksin, Länsiväylän urheiluautoilijoita edustava Trogen kertoo.

Lähde: Sami-Matti Trogenin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!