verkkosivuillaan, että sen taloudellinen tulos jäi ennakoitua huonommaksi. Samalla liitto tiedotti, että edessä on tiukka talouskuuri. " />
palkki

Salibandyliitto teki valtavan taloudellisen tappion – ”Säästöjä haetaan kaikilta toimintasektoreilta”

6.02.2023 - 14:30:00

uutiskuva

Salibandyliitto tiedottaa verkkosivuillaan, että sen taloudellinen tulos jäi ennakoitua huonommaksi. Samalla liitto tiedotti, että edessä on tiukka talouskuuri.

Salibandyliitto kertoo, että vuoden 2022 vielä vahvistamaton tulos tulee muodostumaan huomattavasti enemmän alijäämäiseksi kuin mitä joulukuussa hallitukselle raportoitiin. Tuolloin arvio osoitti yli 300 000 euron alijäämää. Viime vuoden budjetti oli laadittu noin 150 000 euroa tappiolliseksi.

Salibandyliitto päätti, että se hakee säästöjä tulevana vuonna vähintään 200 000 euron edestä kesäkuun loppuun mennessä. Tämän vuoden budjetti tähtää 50 000 euron positiiviseen tulokseen.

Lisäksi talouden osalta edellytetään jatkossa jatkuvaa ja aikaisempaa tarkempaa kulu- ja budjettiseurantaa. Päättyneen vuoden talouden tarkka tulos valmistuu alkuvuoden kuluessa ja se käsitellään valtuuston kokouksessa 22. huhtikuuta.

Salibandyliiton johtoryhmä on laatinut säästöohjelman, jolla päästään hallituksen asettamaan tavoitteeseen annetussa aikataulussa.

– Kulukuuri koskettaa koko organisaatiota ja säästöjä haetaan kaikilta toimintasektoreilta. Yhteisenä ja kaikkia koskettavina säästökohteina voin mainita matkustamisen ja majoittumisen vähentämisen minimiin ja vastaavasti etäkokousten suosimisen sekä ulkopuolisten palvelujen käytön merkittävän vähentämisen. Jokaisella sektorilla on tarkemmat säästökohteensa, toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi liiton sivuilla.

– Tilannetta on käyty läpi työyhteisössä niin hyvässä hengessä kuin se tällaisessa tilanteessa on mahdollista ja nyt katsotaan eteenpäin. Vaikka tilanne on hankala, niin liiton toimintaa ja sen tavoitteita tämä ei vaaranna. Säästötoimenpiteiden talousvaikutuksia seurataan tarkasti kevään aikana ja tavoitteena on, että kesän jälkeen toimintaa voidaan jatkaa normaalimmin.

Lähde: Salibandyliiton verkkosivut
Kuva: Jarmo Koskela

Lue myös: Leijonien historian karmaisevin ottelu toi muistoja F-liigan jumbolta

Lue myös: Nokian KrP nousi komealla voitolla kolmoseksi F-liigassa verkkosivuillaan


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

JYP kaappasi Jukureiden pelaajan

19.04.2024 12:30:46
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset