palkki

Pärmäkoski ja Kurttila uusien haasteiden edessä - muutoksia lentopallomaajoukkueen valmennukseen

31.01.2023 - 12:29:00

uutiskuva

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen valmennuksessa tapahtuu muutoksia ennen alkavaa kesää 2023. Päävalmentaja Joel Banksin kanssa isossa roolissa toimineet apuvalmentaja Sami Kurttila ja fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkoski siirtyvät molemmat omilla urillaan uusien haasteiden pariin.

Kurttila tuli mukaan maajoukkueeseen yhdessä Banksin kanssa 2019 ja Pärmäkoski seuraavana vuonna. Kurttilan ja Pärmäkosken seuraajista miesten maajoukkueen apu- ja fysiikkavalmentajana Lentopalloliitto kertoo lähiaikoina.

Päävalmentaja Banks kiittää Kurttilaa neljän vuoden kovasta työstä ja uskollisuudesta vaikeinakin hetkinä.

- Haluan kiittää ja osoittaa samalla suurta arvostusta Samille yhteisestä ajasta. Sami oli ihan kirjaimellisesti oikea käteni minun ensimmäisestä päivästäni maajoukkueen päävalmentajana lähtien. Kiitokseni Samille on hyvin syvä, sillä hänen kanssa tehtiin töitä päivittäin ja hän oli uskollinen minulle. Etenkin alkutaipaleella oli tuki todella tärkeää, kun avauskausi oli todella vaikea monin tavoin. Tämänkin takia apuvalmentajan vaihtuminen on minulle henkilökohtaisesti vaikea asia. On ollut ilo tehdä töitä hänen kanssa ja nähdä miten hyvä hän on myös pelaajien kanssa. Yhteiset karaokehetket jäävät tästä kaikesta kirsikaksi kakkuun.

Pärmäkoski nimettiin joulukuussa 2022 yhdeksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluvastaavista.

- Tommi oli meille taivaan lahja. Hänen henki ja energia on huikeaa luokkaa, en ole kuullut koskaan keneltäkään hänen kanssa työskennelleeltä mitään negatiivista Tommista. Lisäksi Tommi on todella intohimoinen tekemisessään. Pelaajat kunnioittivat häntä ensimmäisestä hetkestä viimeiseen ja saivat hienon yhteyden keskenään. Tommilla oli iso merkitys joukkueen kehityksessä tähän pisteeseen, mistä nyt jatkamme. Totta kai olen pettynyt, että menetämme hänet, mutta samalla henkilökohtaisesti iloinen hänen uudesta pestistä, Banks toteaa.

Monessa mukana ollut Pärmäkoski kiittelee miesten maajoukkueen mukana olemista antoisaksi kokemukseksi.

- Aika miesten lentopallomaajoukkueen kanssa on ollut antoisa kokemus. Urheilussa on hienoa olla osana ryhmää, jossa läsnä on vahva sitoutuminen yhteisiin asioihin ja pelaajat ovat valmiita pyyteettömään työntekoon yhteisten unelmien sekä rakastamansa lajin puolesta.

Lähde: Lentopalloliton tiedote. Kuva: Antti Saarnimaa


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen pimahti täysin

21.07.2024 18:00:38
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen on pahassa pulassa

21.07.2024 16:36:12
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset