Futsalmiehet jatkavat EM-urakkaansa tänään, vastassa maailman huippumaa - "Voimme todistaa kuuluvamme tälle tasolle"

24.01.2022 - 6:00:00


Suomen urakka futsalin miesten EM-kisoissa jatkuu maanantaina. Toisessa ottelussaan Suomi saa vastaansa Kazakstanin.

- Nyt on paljon helpompi lähteä toiseen peliin. Tiedämme paremmin tuomarilinjan, meillä on parempi tuntuma kentästä sekä siitä minkälaista futsalia näissä kisoissa pelataan. Pelaajat ovat rennompia ja nyt vastassamme on jälleen kova joukkue, jonka kanssa pääsemme mittamaan tasoamme, Suomen valmentaja Mico Martic sanoi Palloliiton verkkosivuilla.

Kazakstan sijoittui viime vuoden MM-kisoissa neljänneksi. Saman sijoituksen maa nappasi myös edellisistä EM-kisoista 2018.

- Kazakstan on täysammattilaisjoukkue sekä maailman neljänneksi rankattu, joten kova haaste on edessä. Odotamme sitä kuitenkin innolla ja on hienoa päästä pelaamaan sen tasoista joukkuetta vastaan. Emme ole kuitenkaan tyytyväisiä ellemme saavuta ottelusta tulosta, Martic jatkoi.

Suomi pelasi ensimmäisessä ottelussaan Italian kanssa tasan 3-3. Kazakstan päätyi avauskamppailussaan 4-4 -tasalukemiin Slovenian kanssa.

- Ensimmäisessä pelissä oli paljon hyvää. Prässipelimme oli hyvää ja pelasimme hyvin yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan, joka on myös yksi kisojen ennakkosuosikki. Nyt kaikki ovat innoissaan, että pääsemme kohtaamaan yhden maailman huippujoukkueista ja voimme todistaa kuuluvamme tälle tasolle, Martic totesi.

Suomen ja Kazakstanin välinen ottelu alkaa kello 21.30. YLE TV2 ja Areena lähettävät ottelun suorana lähetyksenä. Lähetys alkaa kello 21.10.

Lue myös: Melkoinen paukku oli lähellä! Suomi kairasi tasapelin Italiaa vastaan historiallisesta EM-avauksesta


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14