Ökyrikkaalla Newcastlella monta koukkua vedessä, mutta kukaan ei tartu täkyyn - useat tarjoukset hylätty

18.01.2022 - 15:46:00


Saudirahalla äkkirikastunut Newcastlella on ollut siirtomarkkinoilla vaikeaa. Sarjapaikastaan taisteleva joukkue ei ole vielä saanut houkuteltua isoja kaloja itselleen.

Newcastle on tammikuun aikana vahvistanut joukkuettaan vasta Kieran Trippierillä Atletico Madridista ja Chris Woodilla Burnleystä. Joukkue yrittää vielä vahvistua, mutta tällä hetkellä näyttää vaikealta.

Yksi Newcastlen kiikarissa oleva pelaaja on Arsenalin Alexander Lacazette. Lacazetten sopimus Arsenalin kanssa päättyy kesällä ja olisi näin vapaa siirtymään uuteen seuraan ilman siirtokorvausta.

Italialaisen Tuttomercaton mukaan Newcastle olisi tarjonnut hänelle kolmen vuoden sopimusta, jolla Lacazette tienaisi kahdeksan miljoonaa kaudesta. Hän on kuitenkin kieltäytynyt tarjouksesta, sillä Newcastle on vielä vaarassa pudota Valioliigasta.

Newcastle on yrittänyt hankkia Real Madridin Eden Hazardia tarjoamalla hänestä 40 miljoonaa euroa. Real Madrid on kuitenkin hylännyt tarjouksen ja toivoo saavansa belgialaisesta vähintään 50 miljoonaa.

Sama kävi myös, kun Newcastle yritti saada Monacon Benoit Badiashilea. Newcastle tarjosi puolustajasta niin ikään 40 miljoonaa euroa, mutta Monaco hylkäsi tarjouksen liian pienenä.

Newcastle ei ole kuitenkaan luovuttanut. Se on tiettävästi tehnyt myös 25 miljoonan punnan tarjouksen Atalantan tähtipelaaja Duvan Zapasta. Myös Fenerbahcen Attila Szalai on Newcastlen kiikarissa, ja hän saattaisi irrota noin 17 miljoonan siirtosummalla. Unkarilaisen kintereillä on kuitenkin myös West Ham.

Lue myös: Evertonin managerikosiskelut karahtivat kiville

Lue myös: Entinen ManU-kapteeni lyttää Marcus Rashfordin - "Valot ovat päällä, mutta ketään ei ole kotona"


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14