KuPS hankki vahvistuksen Bundesliigaseurasta

18.01.2022 - 15:05:00


Viime kaudella Veikkausliigassa hopealle sijoittunut Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Fabio Schneider liittyy keltamustaan lainasopimuksella saksalaisesta 1. FC Union Berlinistä.

Schneider on Berliinistä kotoisin oleva 19-vuotias monipuolinen keskikenttäpelaaja. Hän on berliiniläisen TSV Rudowin kasvatti ja hän siirtyi kesällä 2015 Union Berlinin organisaatioon.

183-senttinen parhaiten 10-paikalla viihtyvä nuorukainen on urallaan edustanut Union Berlinin eri nuorisojoukkueita. Bundesliiga-joukkueessa Schneider ei ole vielä kirjannut itselleen minuutteja, mutta hän oli joukkueen kokoonpanossa neljässä talven Euroopan Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa.

Schneider kävi näyttämässä osaamistaan KuPS:n valmennukselle joulukuun harjoitusjaksolla, jolloin hän esiintyi erinomaisesti. Mikkelin harjoitusturnauksessa keskikenttäpelaaja onnistui myös maalinteossa ottelussa FC Hakaa vastaan.

Schneiderin lainasopimus KuPS:n kanssa ulottuu kesän siirtoikkunaan saakka, jonka jälkeen seurat arvioivat pelaajan tilannetta uudestaan.

Lähde: KuPS:n verkkosivut

Lue myös: Niklas Pyyhtiä, 18, debytoi Serie A:ssa"

Lue myös: HJK:n tähti siirtyy Allsvenskaniin – HJK saa merkittävän korvauksen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14