palkki

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja vaihtuu - ”Harrin päätös on valitettava”

18.09.2023 - 10:21:00

uutiskuva

Jääkiekkoliiton liittovaltuusto kokoontuu 25. marraskuuta ja muiden asioiden ohella liittovaltuusto päättää kokouksessa liittohallituksen uusista jäsenistä. Kolmen uuden hallituksen jäsenen lisäksi liittovaltuusto valitsee Jääkiekkoliitolle uuden puheenjohtajan Harri Nummelan ilmoitettua, ettei hän asetu ehdolle jatkokaudelle.

- Kuluvan vuoden lopussa päättyy kolmas puheenjohtajakauteni ja täyteen tulee kaikkiaan kahdeksan vuotta Jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Niin jääkiekossa kuin muillakin elämän osa-alueilla jatkuva uudistuminen on elintärkeää. Sitä edistää muun muassa se, että luottamustehtäviä hoitavien henkilöiden piirissä tapahtuu riittävästi rotaatiota. Olen näin ollen päättänyt, että en ole enää käytettävissä puheenjohtajaksi seuraavalla, vuoden 2024 alusta alkavalla puheenjohtajakaudella. Jääkiekkoliiton puheenjohtajuus on hieno tehtävä ja luonnollisesti loppuvuoden ajan jatkan sen hoitamista täysillä, Nummela kommentoi tiedotteessa.

- Harrin päätös on valitettava, mutta samalla ymmärrettävä - puheenjohtajan tehtävä on vaativa ja pieteetillä hoidettuna se vie paljon aikaa. Haluan kiittää lämpimästi Harria hänen työstään suomalaisen jääkiekon eteen ja toivon, että hän jatkaa myös tulevaisuudessa jossain roolissa jääkiekon parissa, 9. syyskuuta pidetyssä järjestäytymiskokouksessa liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittu Pasi Kainulainen kiittää Nummelaa.

Kainulainen valittiin liittovaltuuston 9.9. kokouksessa myös marraskuun liittovaltuuston kokouksen henkilövalintoja valmistelevan ehdollepanotoimikunnan vetäjäksi.

- Tieto Nummelan päätöksestä olla asettumatta ehdokkaaksi jatkokaudelle on vielä tuore ja ehdollepanotoimikunta on kokoontunut vasta kertaalleen kuulemaan Nummelan ilmoituksen. Uusi kokous pidetään lähiaikoina ja tuolloin määrittelemme tarkemmat kriteerit tutustuttavaksi niille, joita puheenjohtajan tehtävä kiinnostaa, Kainulainen kertoo.

- Aikataulu ja prosessi on seuraava: ehdollepanotoimikunta kartoittaa potentiaalisia ehdokkaita lokakuun ajan. Itse vaalipäivä on 25. marraskuuta, jolloin valinnan puheenjohtajasta ja muista liittohallituksen jäsenistä tekee liittovaltuusto. Uusi hallitus aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta 2024.

Lähde ja kuva: Jääkiekkoliitto

Lue myös: Columbuksen Mike Babcock sai lähteä – Jarmo Kekäläinen teki selväksi, miksi ratkaisuun päädyttiin


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen pimahti täysin

21.07.2024 18:00:38
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 

Max Verstappen on pahassa pulassa

21.07.2024 16:36:12
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset