Ovetshkin ja hattutempun tehnyt Rangers-hyökkääjä vahvassa iskussa - jakavat NHL:n maalipörssin kärkipaikkaa

23.01.2022 - 4:40:00


Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin jatkaa NHL:n maalipörssin kärkipaikalla. Mutta lauantaina hän sai seuraa huipulle New York Rangersin Chris Kreiderista.

Kreider johdatti NHL-uransa viidennellä hattutempulla Rangersin 7-3 -kotivoittoon Arizona Coyotesista. Arizona johti 3-1 ennen kuin Kreiderin illan ensimmäisen osuma toisen erän jälkipuoliskolla käynnisti New Yorkin hienon nousun ja kuuden peräkkäisen maalin jakson. Rangers iski nuo kuusi osumaa 19 minuutin sisään.

Kreider (3+1) osui alivoimalla, tasakentällisin ja ylivoimalla. Yhdysvaltalaislaiturilla on nyt kasassa 29 maalia, mikä on jo tässä vaiheessa hänelle uusi yhden kauden NHL-ennätys.

New Yorkin muita tehomiehiä olivat puolustaja Jacob Trouba (2+1) ja hyökkääjä Mika Zibanejad (0+3). Kaapo Kakko ei ollut Rangersin kokoonpanossa. Suomalaishyökkääjä potee ylävartalon vammaa.

Rangers (58 sarjapistettä) nousi Metropolitan-divisioonan kärkipaikalle. Carolina Hurricanes (56) tulee toisena, Pittsburgh Penguins (55) kolmantena ja Washington (55) neljäntenä.

Washington oli kotonaan tappiolla Ottawa Senatorsia vastaan 0-2, mutta Ovetshkin nosti kahdella kolmannen erän maalillaan isännät rinnalle. Nicklas Bäckström ratkaisi jatkoajalla Capitalsille 3-2 -voiton.

Ovetshkinilla on Kreiderin tapaan kasassa 29 osumaa. Venäläistähti on nyt tehnyt NHL-urallaan yhteensä 759 maalia. Ovetshkin on seitsemän osuman päässä kaikkien aikojen listalla sijalla kolme majailevasta Jaromir Jagrista.

Lue myös: Tuukka Raskille toinen voitto - "Tämä oli hänelle askel oikeaan suuntaan"


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14