Toimittaja paljasti: NHL teki merkittävän koronapäätöksen - ja se lupaa kauden läpiviennin kannalta hyvää!

18.01.2022 - 20:20:00


Jääkiekkoliiga NHL on tehnyt merkittävän koronapäätöksen, kertoi toimittaja Frank Seravalli.

Seravalli kertoi tiistaina omiin lähteisiinsä vedoten, että ensi kuusta alkaen NHL:n koronakäytännöt muuttuvat merkittävällä tavalla.

Helmikuusta alkaen NHL ei enää testaa pelaajia tai seurojen henkilökunnan jäseniä, mikäli heillä ei ole koronavirukseen viittaavia oireita.

Päätös on hyvin merkittävä NHL-kauden sujuvan läpiviennin kannalta, sillä rokotetut huippu-urheilijat sairastavat koronan yleensä hyvin lieväoireisena tai jopa oireettomana, joten ottelusiirrot tulevat varmasti merkittävästi vähenemään helmikuusta eteenpäin.

Seravallin mukaan NHL ja pelaajayhdistys NHLPA kokoontuvat neuvottelemaan asiasta tammikuun viimeisenä päivänä ja uudet käytännöt tulisivat hänen tietojensa mukaan voimaan 3. helmikuuta.

NHL:n koronatilanne on ollut viime aikoina synkkä. Liiga on joutunut siirtämään koronan takia jo yli 100 ottelua ja yli 70 prosenttia liigan pelaajista on jo saanut tartunnan.

Lue myös:   Tätä on tapahtunut NHL:ssä viimeksi vuonna 1994 - sveitsiläishyökkääjä teki viisi maalia kahden ensimmäisen erän aikana

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14