Risto Dufvalta eeppinen lehdistötilaisuus - puhui "leiritulista" ja "raappapöksyistä"

18.01.2022 - 21:20:00


Vaasan Sport kävi osallistumassa SM-liigapeliin tiistaina Tampereella. Näin voidaan todeta, sillä Tappara voitti ottelun 7-1.

- Voi meitä raappapöksyjä! Erohan oli ihan oikein, kuten pelikin oli. Tuon parempaan ei tänään pystytty. Tietenkin kova mietinnän paikka meillä, että mistä moinen johtui, Sportin päävalmentaja Risto Dufva aloitti lehdistötilaisuudessa.

Sport ei ollut alkuunkaan valmis pelaamaan ja heikko valmistautuminen näkyy yleensä välittömänä palautteena pelissä.

- Kyllä se vaan niin on, että mitä siellä päässä liikkuu ennen peliä ja millä tavalla siihen lähdetään näyttää paljon ja siinähän me tänään jotenkin pieleen mentiin. Haluaisin nähdä sen, että tuo meidän viime aikojen harjoittelemattomuus näkyy. Pelasimme tuossa kaksi kovaa kotipeliä ja pelasimme vielä ihan hyvin, mutta tänään ei kyllä ollut siitä rakennelmasta kiveä kiven päällä. Kyllä Tappara oli täysin ylivoimainen, Dufva jatkoi.

- Mutta tätähän tämä työ välillä on. Sitten pitää vähän kokoontua leiritulille ja miettiä, että mitäs seuraavaksi tehdään.

Sport teki ottelussa harvinaisia virheitä. Jopa sellaisia, mitä Dufva ei muistanut hetkeen nähneensä. Kiekot katosivat lavoista ja Tappara pääsi iskemään.

- Joo ja ne eivät olleet mitään riistoja, vaan meillä oli kiekko lavassa ja sitten se olikin Tapparan miehen lavassa ja se oli yksin läpi. Virheitä tulee aina, mutta ihan tuollaisia virheitä ei ole aiemmin tehty, Dufva sanoi ja kuvaili Tampereen-ottelua "ohipeliksi".

Lue myös:   7-1 ja 6-1 - SM-liigassa hirvittäviä murskajaisia!

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14