palkki

Robin Packalen sai kunnon kyydit Ferrari-kuskilta

25.08.2021 - 13:29:00

uutiskuva

Luka Nurmella on edessään ratkaisun hetket Ferrari Challenge EM-sarjassa. Nürburgringin kisaviikonloppuun valmistautuvan Nurmen vauhdista on saanut maistiaiset myös lauluja Robin Packalen.

Neljän osakilpailuviikonlopun jälkeen upeasti Ferrari Challenge EM-sarjan hopeasijalla ajavan tamperelaisen Nurmen, 17, kilpailukauden ratkaisun hetket nähdään seuraavan reilun kahden viikon aikana, kun hän janoaa ensiksi tulevana viikonloppuna voittoa Saksan Nürburgringin ja kahta viikkoa myöhemmin Belgian SPA-Francorchampsin osakilpailuista.

Kahdeksassa aikaisemmin ajetussa 30 minuutin mittaisessa kilpailussa yhteensä 74 sarjapistettä kerännyt nuorukainen joutuu tähänastisen autourheilu-uransa kovimpaan paikkaan, kun hän saa vastaansa niin hopeasijaa myöskin janoavan belgialaisen John Wartiquen ja voittoputkessa ajavan italialaisen Niccolo Schiron.

Lisäksi edellisessä Valencian osakilpailuviikonlopussa hopeasijat napannut saksalainen Thomas Neubauer, sekä debyytin Ferrari Challenge EM-sarjassa tekevä, vuoden 2015 ADAC GT Masters mestari Luca Ludwig tulevat antamaan kivenkovan vastuksen sarjan ainoalle suomalaiskuljettajalle.

Nurmen ainoa päämäärä on voittaa jäljellä olevat osakilpailut ja nousta sitä kautta haastamaan sarjan suvereenisessa 39 pisteen johtoasemassa ajava tanskalaisen Michelle Gattingin.

Nurmi on valmistautunut kilpailuihin niin KymiRingin kuin Alastaro Circuitin radoilla, joissa hän on viettänyt vauhdikkaita elämystilaisuuksia niin yhteistyökumppaneidensa, kuin julkisuuden henkilöiden kanssa. Packalen nautti Nurmen tiedotteen mukaan suunnattomasti elämyksestään 670-hevosvoimaisen Ferrari 488 Challenge EVO auton kyydissä.

- Heinäkuun helteissä ajettiin oikein mukava vauhtipäivä Luxury Car Collectionin superautoasiakkaiden kanssa ja nyt muutama päivä sitten annettiin syntymäpäiväkyydit Robin Packalenille. Muutenkin kesälomat vierähtivät radalla kun olen kilpaillut Legends autojen ratasarjassa sekä tehnyt ajovalmentajan töitä niin nuorille karting kuin GT-autoihin tähyäville kuljettajille. On ollut ilo jakaa kerättyä kokemusta eteenpäin, lukiolainen Nurmi kertoo.

- Nürburgringin osakilpailuviikonloppu tulee olemaan vähintäänkin mielenkiintoinen, koska erittäin tasokkaan kuljettajakattauksen lisäksi odotettavissa on alati vaihtelevaa ja viimaista syyskeliä. Lisäksi kun sarjajohtaja Michelle Gatting ja nousua mitalitaisteluun tekevä Thomas Neubauer kilpailivat viime viikonloppuna Ranskan Le Mans 24 tunnin kestävyyskilpailussa niin rehellisesti sanottuna hieman haastavat ovat lähtökohdat ehkäpä koko kilpailukauden tärkeimpään osakilpailuviikonloppuun. Siltikin parhaani lähden tekemään, Nurmi jatkaa.

Lähde: Tiedote. Kuva: Jani Kekoni


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva