Kimi Räikkösen johtaman tallin ässällä on murheita: ”Turhauttavaa”

28.01.2022 - 9:25:00


Motocrossin MM-sarjan pääluokka MXGP:ssä kilpaileva Kawasaki Racing Team vahvisti keskiviikkoiltana, että Kimi Räikkönen toimii alkavalla kaudella sen tallipäällikkönä ja Antti Pyrhönen tiimimanagerina. Kawasakin tiedotteesta ilmeni myös se, että tallin ykköskuski, ranskalainen Romain Febvre on yhä toipilaana.

Viime vuoden MM-sarjassa toiseksi päätynyt Febvre kaatui rumasti Pariisin supercrossissa. Hän ei ole vielä päässyt palaamaan pyörän selkään.

MM-sarja jyrähtää käyntiin 20. helmikuuta Matterley Basinin radalla Britanniassa ja pahimmassa tapauksessa Febvre, 30, missaa avausviikonvaihteen.

- On ollut turhauttavaa toipua loukkaantumisesta, kun samaan aikaan kilpakumppanit jo harjoittelevat kisaradoilla, mutta loukkaantumiset kuuluvat lajiin. Toipumiseni on sujunut hyvin, enkä malta odottaa päästäkseni taas ajamaan. Sarja on pitkä ja teen parhaani, että pääsen mahdollisimman nopeasti takaisin kisaradoille, Febvre kertoo Kawasakin tiedotteessa.

Febvrellä on plakkarissaan kahden vuoden tehdassopimus suoraan Kawasaki Japanin kanssa. Febvren tallikaverilla, britti Ben Watsonilla on sopimus puolestaan Kawasaki Racing Teamin kanssa.

Motocrossin MM-sarja vierailee alkavalla kaudella myös Suomessa. Kymiringillä ajettavan GP:n päivämäärä on 14. elokuuta.

Kuva: Kawasaki

Lue myös: Kimi Räikkösellä intohimoprojekti - "Tämä on meille iso tilaisuus"


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14