Tästä asiasta Kimi Räikkönenkin puhui - nyt Fernando Alonso latasi suoraa tekstiä: "Olen varmasti menettänyt jotain"

23.01.2022 - 16:30:00


F1-sarjassa vuosien ajan kilpaileminen on raskasta hommaa. Tästä aiheesta puhui Kimi Räikkönen uransa jälkeen ja nyt sanaisen arkkunsa on avannut myös Fernando Alonso.

Alonso on Räikkösen tapaan kilpaillut sarjassa jo nuorukaisesta lähtien. Sarja vie paljon aikaa ja poistaa "normaalia elämää".

- En osaa tarkkaan sanoa, mitä olen menettänyt. Mutta jos olet ollut varikolla 19-vuotiaana ja nyt olen 40, niin olen varmasti menettänyt joitain asioita, Alonso sanoi Beyond The Grid podcastissa.

- Mutta totta kai joudut olemaan paljon perheestäsi erossa ja myös ystävistäsi. Ehkä olen joitain heitä myös menettänyt, Alonso jatkoi.

Alonso muistuttaa, että F1 oli toki hänelle unelma ja hän on elänyt unelmaansa.

- Kun tänne pääsee, niin sitä elää unelmaansa. Sitten kun pääset tänne, niin uhraat ihan kaiken tämän unelman eteen. Mutta ei meillä ole ollut normaalia elämää, joten emme oikeastaan tiedä, mitä normaali elämä tarkoittaa, Alonso kuvaili.

Kimi Räikkönen sanoi uransa päättymisen jälkeen olevansa tyytyväinen, että hänen uransa F1-sarjassa on ohi. Kimi totesi aina arvostaneensa tavallista elämää enemmän.

Lue myös:   Kimi Räikkönen latasi todella tylyä tekstiä - sanoo olevansa tyytyväinen päästessään eroon hevonpaskasta!

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14