F1-asiantuntija lyttää Toto Wolffin käytöksen - "Täysin hyväksymätöntä"

18.01.2022 - 13:45:00


Viime F1-kaudella tunteet kävivät poikkeuksellisen kuumina varikkopilttuussa kisojen aikana. Entisen F1-kuski Martin Brundlen mukaan Mercedeksen pomo Toto Wolff ylitti rajat pahasti.

Wolffin ja hänen Red Bullin kollegansa Christian Hornerin kuultiin usein yrittävän vaikuttaa kilpailujohtaja Michael Masin päätöksiin. Nykyään Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Brundle tuomitsee kovin sanoin käytöksen.

- Abu Dhabin ensimmäisen turva-auton tapauksessa, kun Giovinazzin Alfa Romeo meni rikki, Toto sanoi Masille radiossa, ettei turva-autoa radalle yrittäen näin vaikuttaa turvallisuuspäätöksiin. Se on täysin hyväksymätöntä ja Toto tietää sen. Emme voi sallia sitä, Brundle jyrähti.

Brundlen mukaan tallipäälliköiltä olisi syytä evätä keskusteluyhteys kilpailun johtajaan kisan aikana. Kommunikaatio toimisi vain yhteen suuntaan.

- Minulle se oli yksi epämiellyttävimmistä asioista kauden aikana. Näimme sen Saudi-Arabiassa, Silverstonessa, kun tallipäälliköt olivat kilpailujohtajien toimista yrittäen vaikuttaa heihin kesken kilpailun. Sen täytyy loppua. Voisitko kuvitella jalpallossa päävalmentajan juoksevan kentälle ja kertovan erotuomarille millaisen päätöksen hänen pitää seuraavaksi tehdä, Brundle ihmetteli.

Lue myös: Kimi Räikköseltä paljastus entisestä tallikaveristaan - "Hänellä oli erityinen tapa toimia"

Lue myös: Nyt taisi tulla vahvistus: Mercedes julkaisi paljon puhuvan kuvan Lewis Hamiltonista


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14