Tämä talli aikoo hämmentää F1:n kärkipakkaa oikein huolella: ”Tulemme olemaan vaarallisia”

26.12.2021 - 12:32:00


Formula ykkösten tuore maailmanmestari Max Verstappen on kertonut, että hän haluaisi Fernando Alonson palaavan ensi kaudella mukaan kärkitaisteluihin. Alonson Alpine-tallikaveri Esteban Ocon uskoo, että se tulee tapahtumaan heidän molempien voimin.

Renault’sta F1:ssä nimensä Alpineksi muuttaneen tallin resurssit ovat tunnetusti sitä luokkaa, että se pystyy vastaamaan kuninkuusluokan suuressa teknisessä sääntömullistuksessa Mercedekselle, Red Bullille, Ferrarille ja McLarenille.

Ocon on vakuuttunut siitä, että heidän uudella autollaan ajetaan voitoista.

- Kun meillä on tämä vauhti, niin tulemme olemaan melko vaarallisia, Ocon kertoo RacingNews365.com-sivustolla.

Ocon takoi viime kaudella 74 pistettä, jotka riittivät sarjassa 11. sijaan. Alonso pisti seitsemän pistettä paremmaksi ja päätyi sijalle 10. Alpine oli valmistajien sarjassa viides pitäen Red Bullin sisartalli AlphaTaurin takanaan 13 pisteen turvin.

- Minusta menimme valtavasti eteenpäin tiiminä. Olen erittäin iloinen siitä, että teimme sen tänä vuonna, Ocon viittaa kaikkien mahdollisuuksien kauteen 2022.

Lue myös: Järkyttäviä paljastuksia F1-sarjan julmasta todellisuudesta: ”Pumpataan täyteen kipulääkettä - toiset turvautuvat alkoholiin”


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14